הופעה של מוש בן ארי וציצים חשופים!

הופעה של מוש בן ארי וציצים חשופים!

(נו, צריך לעניין אתכם איכשהו...
) יש מבצע של טובורג ותפוז שמי שפותח קבוצה בפייסבוק ומצרף אליה הכי הרבה חברים זוכה להזמין 200 מהם להופעה פרטית של מוש בן ארי. הרבה זמן לא הייתי בהופעה, כי אני צמודה לתינוק יונק שלא יכול להרדם בלעדיי. וחשבתי לעצמי שהיי, אני בטח לא היחידה. אז פתחתי קבוצה כדי להזמין עוד 199 אימהות מיניקות ותינוקות יונקים להופעה, ובאופן כללי להראות שיש דרישה לאירועים שאפשר להביא אליהם תינוקות. הם לא ממש יפריעו (ואם הם טיפה יבכו, זה הרי יתקבל בהבנה), והקפיצות והריקודים ירדימו אותם יופי.
ואם אתן לא קהל היעד - אתן בטח מכירות אחת כזו, שמאוד היתה רוצה לבוא. אז הצטרפו בהמוניכם\ן! הנה הכתובת: http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=178633654739&ref=nf אשמח מאוד אם תצטרפו ותעבירו הלאה.
(וסליחה על כפל ההודעות בפורומים השונים...)

MrCheff

New member
למדתי משהו

הייתי בטוח שרק עידן רייכל הוא היחידי שלא חפף את השיער כבר כמה שנים.. מסתבר שיש לו מתחרה

smailie

New member
אמנם אני לא משתייך לקהל היעד, אבל

לדעתי מוש בן - ארי הוא האומן המתאים ביותר להופיע בפני נשים שמיניקות את עולליהם. במיוחד כשהלהיט הגדול שלו, "ממריאים", נפתח עם הברוֹת שנשמעות כמו: "תן לה בַּבּובּוֹ"

smailie

New member
קבוצה בפייסבוק למוש בן - ארי, את מתכוונת?

אז כן. אבל אם הקבוצה כולה נוסדה במיוחד לצורך המופע הזה - אז למרות שאני תומך עקרונית, לא ממש נראה לי שיש לי מה לחפש בה. לא?

הקבוצה בלינק שצירפתי

ואכן, ההצטרפות שלך היא בעיקר בשביל התמיכה ובשביל לעזור לנו לזכות.

למעלה