הופעה של מתי כספי בברלה ב14.7 !!! לפרטים 04-6369993
T TheWonderGirl New member 29/6/07 #3 טוב, כולם מגיעים../images/Emo35.gif אפשר לעשות שם אפטר פארטי אחרי המפגש.... כך יהיה כל החלק האינטימי של המפגש של השירים השקטים שאנו מנגנים בד"כ בסוףףף...... אינטימתי יחד עם מתי. ומבחינתי זו התקרבות אל חזרה ה ... פיניש טוב............... מתי מתחיל המופע
טוב, כולם מגיעים../images/Emo35.gif אפשר לעשות שם אפטר פארטי אחרי המפגש.... כך יהיה כל החלק האינטימי של המפגש של השירים השקטים שאנו מנגנים בד"כ בסוףףף...... אינטימתי יחד עם מתי. ומבחינתי זו התקרבות אל חזרה ה ... פיניש טוב............... מתי מתחיל המופע
C caspit New member 29/6/07 #5 תשמעי זה רעיון מעולה!!! ../images/Emo45.gif הלוואי ה-ל-ו-ו-א-י שיכולתי להצטרף
T TheWonderGirl New member 30/6/07 #6 מדוע אינך יכולה../images/Emo35.gif ומה זה "הלוואי הלוואי...." הצטרפי
C caspit New member 30/6/07 #7 איני יכולה ככה סתם ללכת כי אני מעדיפה לראות את הילד שלי ישן במיטה בשעות כאלה, ולא מתענה בהופעה. והוא לא יוכל להיות עם בייביסיטר מאחר ונהיה איתו במפגש לפני כן.
איני יכולה ככה סתם ללכת כי אני מעדיפה לראות את הילד שלי ישן במיטה בשעות כאלה, ולא מתענה בהופעה. והוא לא יוכל להיות עם בייביסיטר מאחר ונהיה איתו במפגש לפני כן.