הופעה של פינק פלויד עם פרנק זאפה

הופעה של פינק פלויד עם פרנק זאפה

אני חייב לדעת משהו על זה, ראיתי באיזה מקום צילום שבו רואים בבירור את פרנק זאפה (אגב- מוזיקאי ענקקק) מנגן עם פינק פלויד שנראים בתקופה המוקדמת שלהם. מתי זה?! איפה?! מה?! מי?!

abarth

New member
ווואו! מה זה? גם אני צמא למידע על

התמונה המעניינת הזאת!!

התמונה הזאת?

מדובר בפסטיבל Actuel - פסטיבל צרפתי, שנערך בפועל ב-Amougies בבלגיה, ב-25 באוקטובר, 1969. הפסטיבל היה אמור להערך בצרפת, אך המארגנים לא השיגו רשיון בזמן, ולכן הוא הועבר לבלגיה. הפלויד הופיעו שם, כמו גם זאפה וה-Mothers of Invention (זאפה היה ככל הנראה גם ה-MC של הפסטיבל), כולל קפטן ביפהרט. ככל הנראה, זאפה עלה לבמה בעת ההופעה של הפלויד וניגן אתם קטע מאולתר. הפסטיבל כולו הוסרט (או לפחות חלקים נרחבים ממנו) ע"י קולנוען צרפתי, והסרט הוצג - לפחות בשנים האחרונות - בפסטיבלים שונים. אגב, זאפה הכחיש בזמנו שהוא ניגן עם הפלויד, אבל התמונה מוכיחה אחרת... אגב ב': זאפה וה"אמהות" הופיעו גם בפסטיבל Bath בשנת 1970, לצד הפלויד.

ציףציף, אני סוגד לך רישמית

מאיפה את יודעת הכל???!!!!!! יש דרך להשיג את ההופעה הזאת?

האמת, חיפשתי בגוגל ../images/Emo22.gif

כל הסיפור - כולל שליחת ההודעה לפורום - לקח לי 15 דקות. באשר להשגת הסרט הדוקומנטרי של הפסטיבל - שמו של הסרט הוא Music Power - למיטב הבנתי זה לא יצא בוידאו, אבל שם הקולנוען ידוע ואני מניחה שאם יהיה ביקוש, זה ייצא מתישהו.

N a V e

New member
מה שמעניין

הוא למה זאפה יכחיש שהופיע עם הפלויד...

emmily plays

New member
או כמו שאומר גילמוריינו

בסוף של Money I don't know, I was really drunk at the time"... אולי זה מה שקרה למיסטר זאפה....

למעלה