הופעה של רדיוהד היום (שבת) ב-MTV.

alon5559

New member
הופעה של רדיוהד היום (שבת) ב-MTV.

יש עוד הופעות בערוץ, אז שווה לבדוק. ההופעה של רדיוהד היא בשעה 4:00, "הופעה ב-2 דולר". תהנו

צבגניב

New member
מה? רגע.

ההופעה הייתה בלילה שבין שבת לראשון, או שהיא תהיה בלילה שבין ראשון לשני? לא הבנתי אם התכוונת ל"היום" במובן של 24 שעות, או במובן הפסיכולוגי.

alon5559

New member
מצטער, הייתי צריך לכתוב 16:00

ביום שבת, ולא 4:00 בשבת. בכל מקרה היא היתה אתמול.

איזה ביצועים יפים וחלקם מצחיקים היו

שם! הופעה משונה... גם מוזר לי שלא ראיתי אותה לפני...

נצל"ש- בקשר להופעת מחווה של סולסטיס

אני שוקלת ברצינות אם ללכת להופעה ביום שישי - השילוב של מיוז ממש מבאס אותי. אני לא מתה עליהם בכלל בכלל. רציתי לדעת ממישהו שכבר היה, מה המשקל של מיוז? האם יש יותר רדיוהד/יותר מיוז או שזה אותו דבר בערך? ואם יש מישהו שלא אוהב את מיוז והגיע ובכ"ז נהנה מאוד - אני אשמח לשמוע את זה :X.

lifahead

New member
אני היתי...

ממש נהנתי(והסולן ממש אהב אותי:}), אבל אני אוהבת את מיוז... לכי! זה בנזונה!

michael meiri

New member
זה בערך שווה בשווה

אולי יש שם קצת יותר מיוז. אבל ההופעה הזאת לא שווה בכל מקרה, הם לא הצליחו לחכות את רדיוהד ואפילו הוסיפו ברוב חוצפתם קטעים נוספים על השירים של רדיוהד (כמו סנייר בהתחלה של לאקי שיש רק מצילות). והסולן שלהם לא סוחב וגם הגיטריסט. היחיד שעשה עבודה ראויה לשמה זה הבאסיסט

הממ

אני מכירה את הקול של הסולן משירים של סולסטיס עצמם וכמו כן את האיכות שלהם - הם טובים, לא הסגנון שלי ממש אבל טובים. בלי למצמץ אני קובעת שהסולן לא שר בכלל כמו ת'ום, אין שום דמיון בקול אצלם. אני לא מצפה מהופעת מחווה להיות העתק של הלהקה שלשמה המחווה. אני מצפה מהם להעביר ערב יפה ולעניין אותי עם הביצועים שלהם. ההערה שלך לגביי התוספות דווקא מלהיבה אותי, אני אשמח להיות קצת מופתעת פה ושם. אולי ההופעה באמת חרא אבל לא מסיבות אי-הדמיון-המושלם שציינת. --- קצת יותר מיוז, אתה אומר?
|שוקלת שוב...|

avki

New member
לא כזה טוב. הוא נשמע כמו שילוב של

Embrace וPablo Honey, רק שההפקה לא ברמה כל כך גבוהה, והלחנים הכי קיצ'ים ומנסים להיות קליטים בעולם.

Glorendil

New member
תקשיב שוב

תקשיב שוב ללאקי. יש שם בפתיחה רייד והיי-האט,ואח"כ רייד וסנר (rim).

למעלה