הופעה של רדיוהד

yoursecondname

New member
הופעה של רדיוהד

שלום לכולם, חזרתי לפני חודש מההופעה האחרונה של רדיוהד בטור האירופאי, והעלתי קצת תמונות לאינטרנט, תהנו. http://pg.photos.yahoo.com/ph/delpiero43123/album?.dir=adabre2 מקווה שהלינק יעבוד...

kittycatbone

New member
אומייגוד,

זה הדבר הכי מגניב בעולם! ממש הלוואי עליי להיות אי פעם בהופעה שלהם! תמונות ממש ממש מגניבות
עכשיו ספר חוויות, איזה שירים הם ניגנו פחות או יותר, דברים כאלה!!!

yoursecondname

New member
היה מדהים

דבר ראשון שורה בהתחלה ולאט לאט התרחקתי מהבימה, היה ממש ממש צפוף. היה מדהים שרדיו הד פתחו ב You and whose army, כמעט התפלחצתי שם, למרות שטום (ולא בפעם הראשונה אני רואה את זה) התבלבל קצת במילים, אבל זה בסדר אני יודע שהוא קצת התרגש לראות אותי :) והשירים החדשים פשוט מדהימים אפילו בשמיעה ראשונה. היה מדהים. זה בכל אופן השירים: 01 You And Whose Army? 02 The National Anthem 03 2+2=5 04 Open Pick 05 15 Step 06 Exit Music 07 Dollars And Cents 08 Arpeggi 09 Videotape 10 Street Spirit 11 Paranoid Android 12 Myxomatosis 13 Go Slowly 14 Spooks 15 Idioteque 16 Bangers N Mash 17 Everything in its right place Encore 1: 18 There There 19 House Of Cards 20 Black Star 21 Lucky Encore 2: 22 4 Minute Warning {+ Thom's comedy intro} 23 Karma Police

חרטושה

New member
שיבואו, שיבואו לארץ

ווטרס הביא לי חשק לעוד הופעות מגניבות כאלה. אבל דיר באלאק הם מחליטים לצאת בהצהרות פוליטיות ולקיים הופעה נניח ב... שדה חומוס, עד כמה שזה נשמע מופרך.

kittycatbone

New member
ואוו זה נשמע כל כך ט וב!

ועוד ארוך! וארוך זה טוב! כי זה הרבה רדיוהד
בהופעה
הלוואי עליי.. שמחה שנהנית! ועוד היית ממש קרוב לבמה לפי התמונות אז בכלל!!!!

vegetable man

New member
איזה כיף לך

תודה על התמונות :) נשמע שממש נהנת, כמובן שאף אחד פה לא מקנא או משהו כזה...

למעלה