הופעה של רונה, בחיפה. בזמן הקרוב?

הופעה של רונה, בחיפה. בזמן הקרוב?

שלום :) אתמול פיספסתי את ההופעה שלה בביט בחיפה. מישהו יודע אם יש לה עוד הופעה באיזור חיפה, בזמן הקרוב? תודה וחג שמח

הו ההופעה :) ואממ...

לא ידוע לי על הופעות קרובות שלה באזור חיפה... אף אחד לא פתח שירשור על ההופעה בביט XD אז אממ אני אנצל את ההודעה הזו. ההופעה הייתה מדהימה, כל כך כיפית. רק כשהזמנו אוכל עלו על זה שאנחנו קטינות(פאב) [נתנו לנו להישארD:].
ההופעה התחילה באיחור. היו אסף אמדורסקי, ירמי קפלן, רונה קינן ונועם רותם
בהתחלה ישבתי כמו ילדה טובה [כשכל אחד שר בנפרד כמה שירים שלו..] ואז כולם עלו לבמה והתחילו לשיר, וקמתי ולקחתי איתי עוד חברה ורקדנו לנו ליד השולחן עם עוד כמה אנשים לא מזוהים. שמנו לב שכמה אנשים מתקדמים לעבר הבמה... אז הלכנו לשם:) ורקדנו וקפצנו וצרחנו יחד עם כולם.
ובאיזשהוא שלב כשעוד הרוב ישבו על יד השולחנות\ עמדו לידם ולא התקדמו לעבר הבמה ירמי קפלן לקח את המיקרופון והתחיל לקפץ משולחן לשולחן [ובלי לשים לב גם העיף כמה צלחות ודברים כאלה
] והתיישב על אנשים וחיבק אותם.
בקיצור...היה ממש כיף:) והייתה אחלה אווירה. אבישג. יום טוב לכם:)

איך נתנו לך להיכנס מלכתחילה?

כאילו לא ביקשו תעדות זהות או משהו? כי יעל [מיץ פזי] כתבה על זה הודעה, על ההגבלת גיל..

אממ אני קניתי כרטיס ממש מוקדם

והשומר עוד לא הגיע...ולא שאלו אותנו כלום לגבי הגיל. ונתנו לנו להכנס..[אחרי זה יצאנו] כשחזרנו באתי עם עוד כמה אנשים, השומר ביקש ת.ז, אז כבר אמרנו שקנינו כרטיסים, ונתנו לנו להיכנסD: סה"כ הם ממש לא עשו מזה עניין כשהם גילו. :) אבישג

לא כל כך, אני מאיזור חיפה...

אם תשמעו על משהו קרוב, אפילו בחודש הקרוב באיזור.. תודיעו לי

9.11 במרתף 10

רונה תפתח את עונת הפעילות החדשה שלנו ב-9.11. אצלנו אין הגבלת גיל. למעשה, לפי מה שראיתי אתמול בביט, אני מתקשה להאמין שהיתה הגבלת גיל. חג שמח לכן

מיץ פזי

New member
תודה תודה תודה!!

אמנם זה עוד חודש+ אבל לא אכפת לי!! איזה כיף! ממש שימחת אותי עכשיו, במיוחד אחרי השטות הזאת בביט אתמול... יייי!!
*looking forward to*

למעלה