הופעה של שאניה ב...

Caeser

New member
הופעה של שאניה ב...

רדיו!!! שאניה הקליטה לא מזמן כשהיתה בלונדון הופעה דרך הרדיו של BBC ביום שבת. הופעה של שעה באיזה סטודיו וניתן לשמוע אותה דרך האינטרנט בקישור למטה. אני שמעתי את ההופעה והיא נשמעת פשוט ע-נ-ק!!! זה לא פליי-באק, ממש לא והיא נשמעת נהדר. היא שרה שם גם את הסינגל החדש thank u אז כדאי לכם להזדרז כי אשפר לשמוע רק עד יום שבת שיבוא... שומעים די טוב... תהנו!!! נ.ב לאיפה כולם ברחו???

m L m

New member
איזה מגניב....

עכשיו יש לי מה לעשות כשאני אגיע הבייתה
ואוו, תודה קיסר
ו....אני באמת לא יודעת לאן כולם נעלמו
חשבתי שאולי נעשה פגישה בצאט של הפורום ואז אולי נתגמש טיפה...מה אתם אומרים

Caeser

New member
אין בעד מה...

עכשיו נודע לי שמחר בארה"ב שאניה תתארח בערוץ E! ב"חדשות ערוץ הבידור" ויש לנו את הערוץ הזה ואת התכנית!!! השאלה היא מתי זה ישודר בארץ...לכן צריך לבדוק ממחר כל יום (בד"כ זה נראה לי יומיים-שלושה)... אה ודרך אגב, בהופעה ברדיו, לפני שהיא שרה את WHEN U KISS ME היא אומרת שהיא הקליטה לזה וידאו בני-זילנד... ועשו גם גירסא די שונה לשיר...גרסא מאוד יפה!!! גם הגרסא של KA CHING יפה...ובסוף היא שרה את IF YOU ARE NOT IN IT ממש יפה...בקיצור צריך להוציא את זה על דיסק!

m L m

New member
אני רק בשיר השני

ובנתיים.........איזה כיףףףףף... למרות שזה מוזר, כי מה ההבדל בין לשמוע אותה שרה בדיסק לבין לשמוע אותה שרה בהופעה? אני לא יודעת מה ההבדל אבל זה יותר מיוחד
כן, אני יודעת, אני יצור מאוד מבולבל.... בכל מקרה - לא יכולתי להתעלם מהתמונות המהממות שיש באתר
רק באסה שיש רק 3

m L m

New member
אהה, ועוד משהו

תחשבו איזה כייף לכל האנשים שהיו באולפן. הייתה להם הופעה פרטית.. אוח. הקנאה.........בחיים שלי לא קנאתי ככה
בכל מקרה- בשיר השלישי (FAFA) לדעתי היא שרה נמוך מדיי..אני דווקא אוהבת אותו גבוהה.... יש לי הרגשה שהשרשור הזה יהיה מלא בהודעות שלי... עד שתגידו - מירי, את מציפה את הפורום!

m L m

New member
תמונה אחרונה

ועוד משהו קטן - מישהו כבר יודע איזו הופעה היא הולכת להוציא בDVD

Katherine

New member
באמת כולם נעלמו?!

מירי, צ'אט זה רעיון ממש טוב ובטוח נהיה יותר מגובשים
אבל פליזזז חכו עם זה לשבוע הבא כי אני נוסעת מיום רביעי בבוקר לסופשבוע ארוך בצפון

Caeser

New member
הדי.וי.די של שאניה

יכיל את ההופעה שהיתה לה אתמול בשיקאגו. היא תשודר כספיישל בNBC בעוד חודש וייצא לדי.וי.די אח"כ. ונכון שאי אפשר כמעט להבדיל בין ההופעה לבין הדיסק? היא שרה כל כך מושלם!!! גם אני חשבתי שהיא שרה את FAFA נמוך מדי...אבל לקראת הסוף היא חוזרת לעצמה...בכל זאת, היא מופיעה לייב!

m L m

New member
סבבה.

בכל מקרה יש מישהי בחו"ל *מגרדת את הראש לזכור מי בחו"ל............*

m L m

New member
נגמר................../images/Emo7.gif

טוב, מכוון שלא רציתי להציף את הפורום התחלתי לכתוב את הכל על פתקים... מוכנים? אז יאללה,
אהבתי מאוד את הגירסה של TDIMM. ואני בכלל לא אוהבת את השיר הזה. אז זה מאוד הפתיע אותי
אהבתי את when u kiss me היא שרה את השיר בצורה רומנטית..זה ממש עושה פרפרים בלב
...
כ"כ שמחתי כשהיא שרה את NAH! אני כ"כ אוהבת את השיר הזה...
את השיר.... if u not היא שרה תמיד בסוף ההופעות. אבל הפעם שמעו את הקהל שר וזה היה כ"כ יפההההה
(מהתרגשות) טוב, נראה לי שזהו בנתיים.....אני בטוחה שאחרי הפעם השנייה יהיו לי עוד הארות....

Eilleen

New member
אוף אוף אוווווווווווווווווף!!!!../images/Emo123.gif[

אני לא מצליחה לשמוע את זההההההההההההההההההההההה אני ש-ו-נ-א-ת את המחשב הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m L m

New member
נו? את כבר מצליחה../images/Emo35.gif

ואם לא, לא נורא..אני בטוחה שיהיה אפשר להוריד את זה מתישהו....

למעלה