הופעה

catyael

New member
הופעה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגידו מישהו יודע אם מוניקה סקס יתחילו (או אולי הם כבר מתחילים?) סיבוב הופעות לאחר הוצאת הדיסק החדש? האם תהיה הופעה בירושלים? (מאוד מקווה שכן..)

Just Adi

New member
אוקיי... ../images/Emo80.gif

מוניקה סקס כבר מופיעים מלא... כמעט כל שבוע יש להם הופעה, הרבה פעמים בבארבי בת"א אבל יש בעוד במקומות, פשוט תבררי, בדרך כלל כתוב בפורום באתר הרישמי שלהם, אבל האתר עצמו לא מעודכן אז אל תנסי... עוד מקום הוא האתר פינגויין www.pingoin.com (נראה לי שזאת הכתובת) שבו כתוב את כל ההופעות שיש ובינהן הופעות של מוניקה תהני!

catyael

New member
אוקי...

בדקתי באתר פינגווין ואיך שזה נראה ההופעה הבאה שלהם תהיה בצוללת ב-18.4 למי שמעוניין...

רותמיקה

New member
יש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

יש הוםעה: 22:00 מוניקה סקס - בית התרבות, נווה מונוסון רחוב הפנינים 2 תבואו, אני יהיה שם

תות שדה1

New member
אני חדשה פה....

עד עכשיו רק קראתי מהצד.... אפשר לדעת באיזה תאריך ההופעה במונוסון?

רותמיקה

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

שחכתי לכתוב את התאריך אבל זה ב4.4... יום שישי.. מקווה שתהני לך פה בפורומנו, אני רותם בכלאופן, את מוזמנת לשלוח לי מסר:)

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אני חן הוכמן, וההופעה הא ב- 4.4 בשעה 10 (ראי גם בלוח האירועים של הפורום), את מוזמנת לרות את כל הפורום (מאמרים, גלריות וכו'...
) מקווה שתהני לך פה! חן הוכמן

למעלה