הופעה!

okorman

New member
הופעה!

תעזרו לי לגלות מתי הכישרון הזה עולה על במה ומצע את השירים היפים האלו שלו היו לי כרטיסים לניצנים אבל אף אחד לא רצה לבוא איתי באותו יום וככה הפסדתי 3 הופעות מצוינות שרציתי לראות סינרגיה ואוהד ומירי מסיקה (שזה בעצם 1) אבל מאז רק שמעתי על הופעה אחת באיחור וזהו אני רוצה לדעת מתי יש לו הןופעה לשמוע את השירים בלייב אז מתי???

יש שני הופעות

האחת ב23.12 יום שישי הבא
והשניה ב19.1 שזו גם ההופעה האחרונה. אל תפספסי זה בתאטרון תמונע בת"א טלפון להזמנת כרטיסים: 03-5629462 וחבל שתפספסי רק כי אין לך עם מי ללכת אני הולכת גם לבד לפעמים. וזה ממש לא נורא. אז תזמיני ולא תפסידי

נצל"ש

מי מכם יהיה בהופעה שבוע הבא, אני אהיה, שולחן 1 כרגיל
יהיה נחמד לראותכם שם או את רובכם לפחות

ענת 19

New member
בהופעה הבאה לא! אבל....

בהופעה האחרונה אין ספק שאני אהיה וכמובן בשולחן 2!

okorman

New member
אני ממש בבעיה!!!!

השבוע אני נוסעת לת"א כך ששבוע הבא לא ייתנו לי את האוטו וב19.1 יש הופעה של סינרגיה בת"א (אם ההופעה של אוהב מתחילה לפני 00:00 אז מגניב אפשר 2) אגב למה ההופעה תהיה אחרונה? זהו נמאס לו?

ההופעה תתחיל ב23:00...

ב23.12. ב19.1 לא ידוע עוד את השעה וחוץ מזה מגיעה לו קצת הפסקה לו, הוא יחזור להופיע שהתקליט השני יצא, שווה לחכות

okorman

New member
אוקיי סבבה

לשנייה כבר ניבהלתי אבל אולי אני וחברה נוותר על סינרגיה ונבוא לאוהד אנחנו רואות את סינרגיה פעם בחודש בערך וצריך לגוון

okorman

New member
עכשו זו באמת בעיה

ההופעה הבאה של סינרגיה היא הופעה ראשונה של הדיסק החדש.......... כמה צריך לחכות להופעות חדשות מצד אוהב? מהרגע שבדיסק שלו יצא רציתי לראות הופעה ואף פעם לא ראיתי פירסומים אז אם שרדתי עד עכשו אני יכולה להשמיך רק שלא יהיה עכמו אצל הדורבנים שיצאו לעבוד על דיסק חדש ולא חזרו....

בעיקרון כל חודש יש לו הופעה בתמונע

אבל אחרי ההופעה האחרונה שתהיה ב19.1 לא ידוע עוד מתי יהיה ההופעה הבאה. כי צריך לחכות לצאת התקליט השני. שיהיה פרסומים דבר ראשון נפרסם כאן, אל דאגה. חבל שתפסידי הופעה כה חשובה של סינרגיה, מקסימום תגיעי להופעה האחרונה של אוהד ב19.1, או תחכי בסלנות כמו כולנו להופעות שיהיו כשיצא הדיסק השני.

ואף אחד לא ישב איתי../images/Emo10.gif

סתם, אני שמחה שאת באה גם. אבל מה אם ההופעה בשבוע הבא?

ענת 19

New member
בעזרת ה' יהיה כיף!

גם אפשר לנסוע ביחד אם את רוצה אם זה יסתדר לנו...

למעלה