הופעות בחו"ל-אם מישהו יודע

• פותח הנושא hooka
  • פורסם בתאריך

hooka

New member
הופעות בחו"ל-אם מישהו יודע

בין ה16 לספטמבר עד ה16 לאוקטובר אני אהיה באירופה (אמסטרדם פריז ברצלונה וברלין). בנתים לפי פולסט אין שום דבר מעניין במיוחד בתאריכים האלה... שיוצאים כנראה דווקא בתאריכים שאולי יהיה בארץ משהו מעניין \:. רציתי לברר עם אנשים שכבר התנסו בעניין אם יש עדיין סיכוי שלהקות יגיעו בתאריכים שלי למרות שעדיין לא פורסם שום דבר כזה עד עכשיו? חוץ מזה אם יש אתרים טובים יותר או אחרים להופעות בחו"ל אני אשמח לקבל קישור... ראיתי רק קישורים לאתרים של הופעות באנגליה לצערי.

man-o-war

New member
הופעות בחו"ל ושתי המלצות.

א. אתה יכול לבדוק באתרים מקומיים של הערים שבהם תיהיה לאחר חיפוש קצר במנוע חיפוש המועדף עליך. בכל מקרה, האתר העולמי הטוב ביותר שאני מכיר הוא פולסטר. ב. בהחלט כן. כשאני הייתי בלונדון לפניי 4 שנים בערך מאוד התאכזבתי מההופעות שנקבעו לפי האינטרנט לתקופת שהותי בעיר, כשהגעתי לעיר קניתי את טיים אווט של אותו שבוע (יש את המגזין הנ"ל או מקבילה שלו בכל עיר שציינת) וגיליתי עוד מגוון רחב ונהדר של אמנים שבאינטרנט משום מה לא שמעו על הופעתם (רופוס וויינרייט למשל). מאז בכל פעם שאני טס לחו"ל הדבר הראשון שאני עושה אחרי הירידה מהמטוס זה למצוא חנות שמוכרים בה טיים אווט. אז אל תתבאס, פשוט תזכור לקנות את המהדורה המקומית של טיים אווט ולחרוש עליו. בכל מקרה, בקשר לאמסטרדם- אם אתה מתעניין קצת בג'אז ובלוז אז אני ממליץ לך לקפוץ למועדון שנקרא ברבון סטריט, הופעות נהדרות, אווירה מצויינת ובזיל הזול. עוד לגבי אמסטרדם - אל תפספס את אמנז'יה, המומלץ ביותר מכל הקופישופ'ס לטעמי.

hooka

New member
לגבי אמנז'יה, נראה לי שפעם שעברה הייתי שם :)

תודדה רבה נחמד מאד לשמוע את זה כי המצב היה מבאס... אמח אקל את העצה ואקנה טיים אאוט בהגעה לעיר כדי לבדוק אם פספסתי משהו :)

למעלה