הופעות בפסח?

2003simba

New member
הופעות בפסח?

מישהו יודע אם דיוויד מתכנן הופעות לפסח בארץ? מרץ - אפריל?????

handlessman

New member
כנראה הוא ימשיך עם בחונטוס...

ואל תדאג, אם יהיו הופעות אחרות, בכל מקרה יש פה את האנשים שידאגו לעדכון הלוח הופעות...

alti26

New member
והינה תגובתו של דיוויד לשאלה

Good to see you yesterday. I will not be performing alone in Israel. On 2/10/07, David Altman wrote: רציתי להגיד לך שאתמול היה גדול מהחיים ממש טוב . נשאלה השאלה בפורום האם יהיו הופעות במרץ אפריל הופעות יחיד שלך או הופעות עם מיומנה נשמח לשמוע דודי אלטמן

glitter8

New member
זה נשמע..

"אני לא אופיע לבד בישראל..." אין בעיה, אני מוכנה להופיע איתך!
מדהים כל פעם מחדש המענה האישי והזריז.. כנראה שהוא פורט על המיקלדת באותה מהירות כמו על מיתרי הגיטרה...

2003simba

New member
וואו אני בשוק... איזה יחס אישי...

אבל לא הבנתם את כוונתי... אני מגיעה בפסח לארץ לביקור של חודש. עם המזל שלי תהיה הופעה יום לפני שאני נוחתת ויום אחרי שאני ממריאה אבל לא בתקופה שאני שם... לצערי לאוסטרליה דיוויד לא מגיע לעיתים קרובות... היה לפני כשנתיים והיה מעולה!!!!!!!!!!!!! אבל רוצה עוד...

glitter8

New member
אוסטרליה..בטח אצלכם צהרים עכשיו

כמו שנאמר לך, הלוח אירועים שלנו מתעדכן מדי תחילת חודש אז תתעדכני פה בראשון לאפריל, אני משערת שתהיינה הופעות של "בחונטוס" שאם ידוע לך , (או אם לא) זה הופעה משולבת של להקת מיומנה עם דיויד ברוזה ביחד. הופעה משגעת שרובנו ראינו אותה לפחות פעמיים, זה ממש לא ההופעות המוכרות של דיויד והגיטרה, משהו אחר לגמרי, מאד מומלץ!! עם חבורה של 10 רקדנים/מתופפים/שחקנים. יש גם כמה שירים שדיויד שר לבד או בדואט אבל הרוב זה מופע קרנבלי קצבי ומשעשע! עם כל החבורה. בקיצור, שווה.

2003simba

New member
עכשיו דווקא בוקר...

נשמע מעולה, פשוט ראיתי בלוח הופעות שבתחילת מרץ הוא יהיה בארה"ב, אז חשבתי לי שבטח לא יגיע לישראל... נקווה שכן! שמעתי על ההופעה הזו ואני מקווה מאוד שיצא לי גם לראות לפחות פעמיים... תודה על התגובה המהירה...

YulaShpil

New member
לא להתייאש

גם אם יש לו הופעות בחו"ל, הוא לא מוותר על הקהל שלו פה בארץ, וחוזר להופיע, אפילו יום אחרי/לפני שמופיע בחו"ל (והוא כבר עשה את זה...). אכן לוח האירועים של הפורום מתעדכן ברגע ששומעים על הופעות חדשות, ובד"כ כחודש+ לפני ההופעות הרלוונטיות, אז שווה להישאר ולהתעדכן.

למעלה