הופעות/דאנס ברים/פאבים

theresa di mon

New member
הופעות/דאנס ברים/פאבים

היי, האם אתן מכירות (או מכירים) הופעות/דאנס ברים/פאבים בסגנון קאנטרי ורוקנרול בארץ? תודה, עדי

Guncrazy

New member
עד כמה שידוע לי

יש בטבריה כל שנה מן פסטיבל קאנטרי פולק בלוז שכזה. אני לא זוכרת את השם שלו בדיוק אבל לדעתי חיפוש פשוט בגוגל עם צמד המילים טבריה וקאנטרי בטח יוביל אותך למה שאתה מחפש. מעבר לזה, אני כבר כמה שנים לא גרה בארץ לכן אין לי באמת מושג על מקומות אחרים.

LeAnnDylan

Well-known member
השאלה היא באיזה קאנטרי מדובר

יש כל מיני זמרים אלמוניים ישראליים ששרים בסגנון שהם מכנים קאנטרי אבל מבחינתנו אין שום קשר בניהם לבין הז'אנר שאנחנו מאזינים לו. ככה שכל מיני מקומות שמנגנים שם אותם אמנים ניתן למצוא בת"א. לא יודעת אם יש מועדונים או פאבים שלמים שמוקדשים לזה אבל אולי מידי פעם יש איזה ערב קאנטרי פולק רוקנרול שכזה. בכל אופן אם זה משהו שמענין אותך, יש זמרת מקסימה ונהדרת בשם גל דה פז ששרה בסגנון קאנטרי/בלוז/רוקנרול/ג'ז ועוד כל מיני השפעות מוזיקליות מהאייטיז. היא מדהימה ובאמת מומלצת. היא מופיעה בעיקר בת"א וביפו. בעמוד הפייסבוק שלה היא כותבת מתי ואיפה היא מופיעה - https://www.facebook.com/galdepaz

theresa di mon

New member
האמת שאני לא כ"כ מבינה בסגנונות

רק לאחרונה התחלתי להתעניין בסוג המוזיקה הזה. ידיד שלי שאיתו אני רוצה ללכת אוהב alan jackson, אני מתחברת לדברים יחסית יותר שקטים ובלוזים. אילו עוד אמנים בארץ את מכירה? (חוץ מגל)

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא ממש מכירה אמנים מקומיים

אבל אם את מחפשת מוזיקה בסגנון של אלן ג'קסון, צר לי לאכזב אבל לא תמצאי משהו דומה בארץ.

למעלה