הופעות, הופעות ו...הופעות

JALULA2

New member
ההופעה שהיתה ב-31.3 בתיאטרון ירושלי

אני חייבת לשתף אותכם במשהו....למרות שאני חדשה..! ב-31.3 הייתי בהופעה של שייגעצ בתאטרון ירושלים והכי נהנתי בעולם חוץ מזה שרקדתי כמו מטורפת בשירים שלה גם הצלחתי לפגוש את שיקו ויובל ולהתנשק עם שניהם ולהתחבק עם שניהם!!!!!!!!!!!! בהתחלה באתי אל שיקו והוא חיבק אותי ונישק אותי-ואני חייבת להגיד לכם שהוא אכן הבן אדם הכי מושלם בעולם- הוא אפילו נתן לי מיתר של הגיטרה שלו וחתימה על היד ועל המעטפה ואחר כך הלכתי אל יובל כמובן יובל היה קצת סנוב אבל אני אוהבת אותו בתור הילד הרע נשקתי כמובן וחיבקתי אותו ואני בחיים לא ישכח את ההופעה הזאת שיקו- ת-ו-ד-ה יובל-ת-ו-ד-ה

JALULA2

New member
אני בהללםםםםםםםםםםםם!

ראיתי באיזה אתר אחד שיובל כתב שיר לשיקו משהו שהפטמות שלי עומדות ודברים כאלה.....רציתי לשאול אם יש לו בכלל שיר כזה? ואם הוא שם אותו באחד הדיסקים שלהם?

פרקשון

New member
מההההההההההההההההה

מיתר מהגיטרה של שיקו!??!!??!!?!?!? זה הדבר היחיד בעצם שאין לי ממנו לא פייר!!!!!! מה הוא נקרע לו שהוא הביא לך? או שהוציא ככה?

Hezi The One

New member
../images/Emo6.gif

אם יש לך את השיר "ערוץ הילדים" פשוט תעבירי לסוף שלו...את תשמעי את השיר "שיקו" שיר מאוד משעשע...זה לא שיר רשמי אבל זה כמומ שיש אחרי השיר "מרלין מונרו" את "מושיק מכונת תופים"

חח כן

"שיקו שאתה פורט על המיתרים אז הפטמות שלי עומדות שיקו שאתה מזיז תירכיים בעינים שלי עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות בתוך ליבי הקט אין לך מושג אל תלך מכאן השמש תשקע לי בתוך בתוך הגרון אל תלללך מכאן.. שאתה תלך אני אפסיק לנשום... ולא. הוא לא מופיע בשומ דיסק. אם את רוצה אני ישלח לך אותו במסנג'ר...

oOkinneretOo

New member
קוראים לזה שיקווווווווווו

כשאתה פורטטט על במיתריםםםםםםםםםם הפיטמות שלי עומדותשיקווווווווווווו כשאתה מזיז ת'יריכיים אז אני כולי נרגש אנערף

Sheygets16

New member
הוא כן מופיע בדיסק.. ../images/Emo2.gif

בניו יורק רפיח.. בסוף ערוץ הילדים :]

טולייצ

New member
אה

עוד משהו,פעם העלו קליפ שמישהו הכין לשיר הזה. זה ממש נחמד. אם אני אמצא אותו אני אשים פה את הקישור.

JALULA2

New member
טוב...זה שיקו!

היה לו מיתר ספיר אז הוא נתן לי.........הוא ממש חמוד כי הוא ממש השקיע בלחפש את המיתר ולמה מה כבר יש לך מהם? פגשת אותם בכלל?

פרקשון

New member
כן

משיקו יש לי מפרט תמונה חיבוק! חתימה עם הקדשה יפה הוא זוכר אותי כל פעם כשהוא רואה אותי אבי הבטיח שיזכור אותי לפעם הבאה שהוא יראה אותי הוא גם אמר לי מזל טוב על יומולדת שהיה לי לפני 3 חודש שהוא לא התקשר גם הצטלמתי איתו והוא גם חתם לי עם יובל הצטלמתי והוא חתם לי אספיס רק חתם לי

טולייצ

New member
אמ..אני ראיינתי אותם!

ו.. אמ..היה לי הכי כיפ שבעולם! היה לי יום שייגעצ
זה כבר סיפור אחר. אני ברגע זה החלטתי לפתוח שרשור בנושא זה

JALULA2

New member
מה???????????

איזה כיך לך......אני לא הצטלמתי עם אף אחד מהם::::::::::::::((((((( לחברה שלי יש מקל של אספיס

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifגמני רוצהההההה../images/Emo9.gif

יובלי- 4 תמונות, חתימה על חולצה,חיבוק
. שיקו- 3 תמונות, חתימה על חולצה,חתימה על פלייליסט, הוא כתב לי ביומן, ביומולדת שלי [ישלי יום לפניו] "לגלי, מזלטוב" וחתם, נשיקות, חיבוקים
והוא זוכר אותי לפני החולצה של שייגעצ
אספיס- 2 תמונות, חתימה על חולצה, חתימה על תמונה שלנו יחד, נשיקה, חיבוק. אבי- הרבה תמונות, הרבה חתימות, חתימה על חולצה, מפרט
, חתימה ביומן ליד תמונה שלו וכתוב "אבי מרקבויץ' המלך", טלפונים, אימיילים בלאגנים..
וכמובן, הוא זוכר אותי
שייגעצ שולטים

וגמאני רוצה :]

יובל - 4 תמונות, חיבוקים, חתימות [הכי חשוב על הוואנס]. שיקו - חיבוקים, חתימות [הכי חשוב על הוואנס], תמונות. לא הצלחתי כבר במשך שנים להשיג מפרט. :/ אספיס - מקל
, חיבוקים, חתימות [הכי חשוב על הוואנס], תמונות. אבי - סנוב! :/ "אפשר מפרט?"... "אין לי"... אחרי 5 דק' - מביא למישי אחרת. :/

למעלה