הופעות הופעות

הופעות הופעות

הי כולם, המון זמן שלא הייתי פה... אז יש 3 הופעות בחודש הקרוב... היינו מוכרחים לעשות גם בצפון הופעות חשמליות אחרונות... אז ככה: 20/5- יום רביעי- פרנקלין כרמיאל! בשעה 22:00. 28/5- יום חמישי- ערב שבועות- קפה ביאליק (הופעה אקוסטית מיוחדת) בשעה 22:00. 6/6- יום שבת- פאב הפטרייה, קיבוץ דן!! בשעה 21:30. יאללה בואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפיצו לכל החברים!! אחלה יום שיהיה

אומגגגגגג!!!!!!!!!111111

תמסרו לכפיר שאני אוהבת אותו נורא!! או למי שמסדר לו את ההופעות!!!
כפרות עליכםםםם הופעה בפרנקליןןןן אללה כולםםםם אצצלייייייייי פרטיהההההה בלאגניםםםםםםם!!!!!1 ישש אני מאושרת כרגע
אני שם, כ"כ שם.

../images/Emo126.gifאעאאעעהה!!!!../images/Emo7.gif

פרנקלין כנראה שלא, יום אח"כ יש לי את הבגרות באומנות.... ביאליק גם כנראה שלא כי יכול להיות שיש לי סמינר ופאב הפטריה זה מממשששששש רחוק. באסה לי.

amitshilo

New member
אני בדעה של הילי!

יאללה מסיבות בלאגניםםםםם!!!
יהיה מדהים

אבל בנות../images/Emo6.gif

יושבים בשולחן שישבנו בו ועושים בלאגאנאז', מי בעד לראות שוב את הילי סטנד מעמם לחשמלית?

טוב, כרגיל במסורת..

אחרי חצי יום של התלהבות, מסתבר שהמתכונת שלי בהיסטוריה נדחתה ליום אחרי ההופעה. הסיכויים להגיע ירדו באיזה חצי.

תגידי לי!!!

מה קורה עם קארמת ההופעות של כפיר שלך?!
באיזו שעה המתכונת?.. אין אופציה ללמוד את כל החומר לפני, ולישון לפני ההופעה ואחריה עוד קצת?

אל תשאלי אותי... מרפי הזבל הזה.

המתכונת בשעה 9, וזה לא הקטע של הלמידה... ללמוד אני גם ככה אפסיק ב6 של יום שלפני, הקטע הוא שאני לא אשן טוב יום לפני, ואני אקום בטח באיזה 7 כדי לחזור למוצקין מכרמיאל, ועזבי את זה שעם כל זה אני יכולה להתמודד, זה פשוט לא יישמע טוב לאבא שלי...
הוא שונא שאני הולכת להופעות בשישי שבת כשיש לימודים, אז יום לפני מתכונת?

../images/Emo214.gifערב שבועות בקפה ביאליייייייייייייקקקק

לא בטוח בכלל בכלל, אבל אם כן...יהיה סבמבה לגמרי !

למעלה