הופעות הופעות...

בינג

New member
הופעות הופעות...

היום רכשתי את David Gilmour Live in Concert ודי התאכזבתי... עוד לא יצא לי לשמוע אותו מההתחלה עד ההסוף בהקשבה מלאה אבל אני ציפיתי להופעה עם ביצעוים מרשימים ושדייב יראה את היכולת שלו גם בגיל מבוגר מה שאני ראיתי זאת הופעה אקוסטית...אני לא בטוח אם לטעמי היא לא טובה, אבל אם הייתי יודע אני מאמין שלא הייתי קונה אותה.. יותר התלהבתי מההופעה של ווטרס... בכל מקרה, האם יש מידע כלשהו על הופעות שיצאו בעתיד [לא פולס..] משום שאני מש רוצה לראות חומר מקורי, שיש לו איכות של הלהקה... יש לי כמובן את Pompeii..זאת ההופעות הכי טובה שראיתי אי פעם של להקה ואני ממש לא מגזים!!!!! אני לא יכול לתאר מה הרגשתי שראיתי אותה... בכל מקרה, זאת ההופעה היחידה שיש שכל הלהקה מופיעה וזה ממש מאכזב.. רק שם אין את כל הנגני ליווי [שממש עולים לי על העצבים]...אני מחפש את הלהקה נטו מנגנת לבד עושה את מה שהיא יודעת, זה ממש מעצבן לראות [ולשמוע כמובן] את כל הזמרות ליווי צועקות "ווהו הוו" אחרי שגילמור צועק "Money"...זה פשוט מזעזע...מחריד אפילו.. למה פ"פ, או יותר נכון, גילמור, מייסון וריק לא מבינים שהם צריכים למצוא להופיע ולנגן לבד לעשות את מה שהם הכי אוהבים בביצועים שלהם...ולא כל הליווי, זה כבר נשמע כמו קאוורים, או להקת קאוורים...כאילו עיבוד מחדש של השיר, וזה ממש מעצבן כשדברים כאלה קורים.. אני ממש מצפה שהפלויד ינסו לשחזר פילמים ולהוציא לנו הופעות איכותיות ישנות...הופעה מהחומה אפילו הייתה מתאימה עכשיו..ראיתי את הסרט שעשו על החומה ששודר בשוודיה "The Wall Documentary" ויחסית הגיעו שם לאכויות טבות עם הפילמים...כמה שהם נשרפו הם הרבה פחות חשוכים מהבוטלגים של החומה שיש לי.. השגתי גם הופעה מ70-71 של הBBC RECORDS וזאת ממש כמו אלבום סטודיו, כמה שהיא לא הופעה שיצאה רשמית...מישהו יודע אם יש איזה וידאו שלה? באיכות סבירה?... בכל מקרה, אחרי כל מה שכתבתי, הכל מסתכם בשאלות פשוטות: מה אפשר לעשות חוץ מלקוות כדי לקבל חומר ישן של הפלויד בזמנים הטובים..?

flowerboy69

New member
אתה מתכוון להקלטה מאולם פריס?

ההקלטה של הביביסי מאולם פריס באנגליה עם השיר אטום הארט מאדר וone of the days וכל זה? בקשר להופעות עתידיות לא יודוע על כלום חוץ מפולס ודיבורים על הופעה של החומה ואוסף קליפים . בקשר להופעה של גילמור-חפש את הוידאו של ההופעה משנת 84 באולם המרסמיט זה משהו מעולה בעיני עם הופעת אורח של מיסון בשיר comfortably numb ההופעה שיצאה בדיוידי היא הפחות טובה מההופעות שלו של 01-02 יש לי בדיסקים את 3 ההופעות והכי טובה זו ההופעה עם בוב גילדוף כאורח שם השירים בביצועים הכי טובים.אבל מה שכן התוספות בדיוידי שוות כמו השיר don't של אלוויס ועוד שיר של שייקספיר.

בינג

New member
כן אני מדבר על ההקלטות באולם פריס..

שמעתי אותן היום, ממש נהניתי מכל רגע...יש את השדרן הזה שמציג כל יצירה, ושהפינק מתחילים אותם, ישר יש שקט וכמה שניות אחרי הסיום של הקטע ישר מתחילות מחיאות הכפיים והשריקות...נחמד מאד לראות את זה.. הלוואי הופעה של החומה.. בכל מקרה, פנה אליי לפרטי אם יש לך משהו מעניין של הפינק פלויד משנות ה-70...

flowerboy69

New member
הם הקליטו שם...

בספטמבר של שנת 70 ו71 הדיסק האמיתי והידוע שיצא מזה נקרא-atom heart mother goes on the road זה דיסק כפול בקופסא מיוחדת שכולל הקלטות של 2 ההופעות האלה.ממה שאני זוכר אין שם קרין אולי בדיסק זה ערוך או משהו אבל אולי יש ואני לא זוכר כי מזמן לא שמעתי את זה. זה נחשב לאחד ההקלטות הטובות והאהובות שלהם מהשנים האלה.

יש עשרות, אולי מאות בוטלגים

שכוללים את חלק, או כל, הקלטות ה-BBC. שמות הבוטלגים משתנים, איכות ההקלטה שונה (ההקלטות הן מהרדיו, בעקרון), אבל החומר הוא אותו חומר.

flowerboy69

New member
כן אבל

אם את קצת מבינה בתחום הבוטלוגים אז את יודעת שהראשון וה"מקורי" הוא זה שציינתי.הוא במקור היה תקליט כפול ולפני כמה שנים יצא בגרסה של 1500 בדיסק מיוחד.ההקלטה של one of the days הכי טובה וחזקה...

בינגוש,

ההקלטות מאולם PARIS הן הקלטות ה-BBC מהשנים 1970-1971. השדרן שאתה שומע בהתחלה הוא ג'ון פיל (ראה דיווחים על מותו לפני כמה שבועות, בעמודים קודמים). הפלויד הקליטו הרבה SESSIONS עבור ה-BBC באותן שנים, כאשר היו 3, כמדומני, מאותו אולם. באותן שנים נהגו ב-BBC להקליט להקות בפני קהל חי. אין הקלטות וידאו מה-SESSIONS, כי הן נועדו לשידור ברדיו (וכן, באותה תקופה, לא היה כמעט תיעוד בפילם של הופעות רוק, בוודאי לא בוידאו). ההקלטות קיימות בבוטלגים בלבד; הפלויד החליטו שלא להוציאן רשמית, בגלל שאיכות ההקלטה אינה עומדת בסטנדרטים שלהם. לפחות זה היה התירוץ הרשמי. לתקווה שלך, שיוציאו חומר ישן של הפלויד בהוצאה רשמית, שותפים מיליוני אוהדים ברחבי העולם. הפלויד מאוד עקשנים בנושא, אולי גם מסיבות שאינן ידועות לנו. יש הרבה ספקולציות מדוע הפלוידים מסרבים להוציא חומר ישן. בכל מקרה, השאלה עולה פעם אחר פעם בראיונות אתם, במיוחד בשנים האחרונות. אולי הלחץ בסוף יצליח, והם ייכנעו.

בינג

New member
אני מאד מקווה שהם ישתכנעו...

תודה על התשובה :) אני דווקא ממש מת על האיכות, אני נהנה מהבוטלג הזה כמו שלא נהניתי מבוטלג אחר...מש איכות מעולה, והביצועים שם ממש טובים, וכיף לשמוע את הפלויד בתקופת התמימות הזו....שהכל היה בינהם שקט וטוב...או לפחות ככה אנחנו יודעים... כיף לשמוע אותם מאוחדים מנגנים בלייב במקום שקט, בלי הפרעות של הקהל באמצע... בכל מקרה אני אחפש עוד על הקלטות של הBBC ממש איכויות טובות...

One Echoe

New member
סליחה על הבורות...

אבל את יכולה להסביר לי אחת ולתמיד מה זה bbc?!

melancholy man

New member
ראשות השידור הבריטית

שזה כמו ראשות השידור אצלנו (ערוץ 1 בטלוויזיה וקול ישראל ברדיו), רק שיש מה לראות שם ותחנות הרדיו שלהם מצוינות.

One Echoe

New member
אה!.

אני קישרתי, חשבתי שאתם מתכוונים לזה. פשוט לא הייתי בטוח, לא ידעתי שזה ערוץ מפורסם כ"כ.

למעלה