הופעות הופעות

willo1

New member
הופעות הופעות

יום ירושלים השבוע ובשביל הישראלים- עוד סיבה לחגיגה. יש אירוע מרכזי מעולה בירושלים בגן סאקר ומופיעים שם גם הפרוייקט. אני כנראה אהיה שם בע"ה- מי שמגיע שידאג לעדכן
זה יותא ב15.5 ב20:30.
עוד הופעה יש ב24.5 גם זה ב20:30 הכניסות למופעים הנ"ל הם חינם כמובן.
עוד הופעה ב25.5 בקיבוץ יפעת ב21:30 הממ עמוס ונחמד להם

betti10

New member
הופעה נוספת ../images/Emo13.gif

יום חמישי, 24.5, בשעה 20:30, מועצה אזורית אשכול, אשכול ישראלי: מוסיקה ישראלית המחברת בין יהודים ללא יהודים. בין משתתפי האירוע: עידן רייכל, דין דין אביב, מירה עוואד, תייסיר אליאס, מוש בן ארי ומשתתפי "אוטובוס השלום".

glitter8

New member
הופעה נוספת

אם כבר יש שרשור אז כפי שאמרתי-מוצש הבא- 26 למאי- בחיפה בערב המחווה לדיויד ברוזה דין דין גם תהיה ועוד רבים וטובות

betti10

New member
רציתי לכתוב גם את זה אבל

לא ראיתי ברשימה את רייכל...

glitter8

New member
אבל

לא יודעת איפה הסתכלת, הוא בהחלט יהיה שם. זה הופיע בכל הפרסומים. חוצ מזה שאת ראית

betti10

New member
דווקא לא...

הנה למשל כתבה שהוא לא מופיע במסגרת ברוזה. כשרושמים "ועוד"...אין לדעת מי עוד יהיה שם..אולי יהיה ואולי לא... אבל טוב לשמוע :)

betti10

New member
את בטוחה שזה במאי?

לפי הכתבה שצירפתי זה ביוני: יום שבת, 26.6 בשעה 20:30 בפארק עיר הנוער (מגרשי אבי רן) בחיפה, חיפה חיפה:דיויד ברוזה מארח. בין המשתתפים: אהוד בנאי, אביב ויהונתן גפן, דני סנדרסון, קרן פלס ועוד.

glitter8

New member
יא אללה איתך

כן. בעינייני ברוזה אני לא טועה לעולם (הוא אישר לי את זה אישית, או קיי?) זה ב26 למאי , מוצש הבא. כנסי לכל הלינקים שיש בפורום ברוזה, והעובדה היא שזה חלק מאירועי שבועות, יותר הגיוני שזה יהיה בשבועות ולא בעוד חודש אחרי שבועות. יש גם שחור על גבי עיתון של מעריב שבת ת-מ-ו-נ-ה של עידן בפרסום על האירוע הזה על עמוד שלם. אוקיי??? אפשר לסיים את הדיון הזה?

betti10

New member
טוב, מה העצבים?

הראיתי לך בכתבה שבמוסיקה 24 (אם אני לא טועה) שכתוב ביוני ולא במאי...ולכן שאלתי אם את בטוחה. גם שחור על גבי לבןןןןןןןןןןןןןןן...אז מה העצבים? אם את אומרת שיש במאי סבבה, זה רק מה שהיה כתוב... ובסדר..אישר לך א י ש י ת ...הבנו.. סליחה שכתבתי.

glitter8

New member
העצבים כי

כי את הסתכלת בכתבה אחת. אני הסתכלתי בכל הכתבות שהיו בנושא. אולי 20. לא שמת לב שכל האירועים שם היו יום אחרי יום , תאריך רודף תאריך ופתאום הופעה אחת חודש מאוחר יותר? זה ברור שזה טעות. אבל אם את מתעקשת, אין בעיה, תלכי ביוני. לא יהיו בעיות חניה..

הפה בננות..

לנשום קצת לא קרה כלום. איי הבנה זה הכל. לא שווה סתם שתחטפו עצבים אחת על השניה בגלל אי הבנה, עצבים עושים קמטים:)

למעלה