הופעות! היפ היפ.

bזוהר

New member
הופעות! היפ היפ. ../images/Emo9.gif

ביום שישי הקרוב רונה תיקח חלק באירוע 30 יום לזכר דליה רביקוביץ' בצוותא בשעה 13:00 בצהריים. עוד פרטים לגבי אומנים אחרים שישתתפו וכו' : http://www.habama.co.il/show.asp?showNo=6507 יום שישי, 14.10, רונה בתמונע.
לשני העומר- חסר לכם אם אתם לא דופקים נוכחות! ושישיץ, מה קורה איתך, גם אותך לא ראיתי. בואי! בואי!
בואו כולכם. יאללה, ערב מקסים :)
זוהר

0mroosh

New member
אפרת גוש מופיעה עם רונה ולא אמרו

לי?
. אמן ואגיע.

bזוהר

New member
אולי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.

אולי לאאאאאאאאאאאאא? מה שקרה... חהחהחה. לא מכירה תשיר. :)
IמקיאI אפרת גוש IמקיאI אוהבת אותך עומר

0mroosh

New member
אני מקווה שאת אוהבת את העומר הנכון!

או שזה שם קיבוצי.או משהו כזה..
לא מכירה כלל..

bזוהר

New member
../images/Emo9.gif

אני אוהבת את שניכם.
כמה אהבה.. איזה כיף! אני מכירה את מה שקרה? אני חושבת עליך כל הזמןכלהזמן. על מה שאמרת קודם כשעוד היית כאן, מה שקרה שהתאהבתי ומה שרע שלא רציתי להתאהב זה מה שרע שלא רציתי להתאהב? זה? על השיר הזה אתה מדבר? מי מכיר אותו. איכס גועל נפש.

ברררר

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע מה עשית עכשיו? בדיוק צחצחתי שיניים להנאתי ופתאום ראיתי מה כתבת. מרוב צחוק כל המשחת שיניים שהיתה בפי נפלטה בבהלה ועפה לי לכל כיוון!!!! מי הרשה לך להצחיק אותי כשאני מצחצחת את פניני הזהב שלי? רוע לב
אני לא אתן לך אותן כשהן יפלו!

שישיץ

New member
זוהר../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

אני פה, כמעט כל שעה.. כשאני בבית כמובן אני אעלם ברשותכם ליומיים ככה, קצת לחץ ואני חייבת להרגע המון תודות על העידכון

שישיץ

New member
אהה ואיפה אני בדיוק אשן?!_../images/Emo79.gif

*אממאממ* חחח סתם.. בחיים אני לא אשב יומיים בתל אביב בים היפה והרגוע ביום שבת עד שאני אתפוס אוטובוס כי פעם אחרונה שזה קרהההה גנבו לי את הסלולרי אבל לא יום שבת אולי יום שבת אנשים יכבדו אנחנו יהודים סה"כ אתם מכירים אנשים לא יהודים? הבועה היהודית מתפוצצת לי מיום ליום טוב יותר מדי שורש יהוד בהודעה אחת גורם לי להזכר בשיעור תנך/היסטוריה או שאר 3000 המקצועות שאני לומדת גוד נייט פוקס

0mroosh

New member
שועלים?! האב מיאו ../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif.

קראו לו סוסנביט? *סוויפט.

galvin

New member
זכית בכפרה ובמחילה, בעבור הבקיאות

אבל, המחילה צפופה, ואין סולם .. אז, זהירות על הכפרה.

למעלה