הופעות התעמלות ואקרובטיקה

הופעות התעמלות ואקרובטיקה

אני מדריכת חוגי התעמלות בדרום. מחפשת הופעה לקחת את הקבוצות. (גם באזור המרכז) בערך 50 ילדות. אשמח לעזרה... תודה

Tammie

New member
מה את מחפשת

לקחת את הבנות להופיע או לראות? והאם את רוצה הופעה של ג'נרל ג'ימנסטיק (קבוצה שמופיעה ביחד) או הופעת יחידים?

הופעה

לקחת את הבנות לראות הופעה. נראה לי הופעה של קבוצה, אבל אם אין אז לא אכפת לי גם יחידים תודה!

Tammie

New member
טוב שכתבת שוב... נעלם לי בין כל ההודעות :)

יש הרבה פעמים הופעות, בעיקר לקראת חנוכה, מתארגנות כל מני גמנסטראדות למניהן, הבעייה היא שרובן נערכות באולמות יחסית קטנים ורוב המקומות תפוסים ע"י ההורים של המתעמלות השונות... את יכולה לנסות ליצור קשר עם מארגני גימנסטראדות ולברר האם אפשר לבוא לצפות. הייתי בנסה לברר במרכזים גדולים כגון מכבי דן, אקרוג'ים סנונית וכו'.

שולמית

גימנסטראדת רעננה מתקיימת כל שנה בפברואר תנסי ליצור קשר עם מחלקת הספורט בעירייה ולבדוק אפשרות לשריין כרטיסים לך ולבנות. הסנוניאדה השנתית מתקיימת כל שנה בחג פורים- השנה זו שנת פגרה עקב יציאת הקבוצות לגימנסטראדה העולמית בשוויץ רעיון נוסף- צרי קשר עם איגוד ההתעמלות קבלי לו"ז של תחרויות שונות זו חוויה נחמדה לקחת את הקבוצה לצפות בתחרויות [גביע האיגוד באקרובטיקה מתקיים ב19.2 בחולון לגבי התעמלות מכשירים אין לי מושג]

תודה רבה

באמת יצרתי קשר עם אילנה כץ (היא היתה מרצה שלי) ואני לוקחת בעז"ה את הקבוצה לחזרה גנרלית בחנוכה תודה למגיבות

למעלה