הופעות ופרסים ב-
אנשים

הופעות ופרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

הכלה בלעה את הטבעת שהסתתרה בעוגה? החתן לא הגיע? החמות השתכרה? פורום חתונות מזמין אתכם לספר על פאדיחת הצעת הנישואים/פאדיחת החתונה הכי גדולה שלכם, ואולי אתם תזכו בסופ"ש זוגי ומפנק מתנת תפוז
אנשים! הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=153&msgid=98607792
בוחרים סוף אחר לבופור אחרי שעמלתם, טרחתם, וכתבתם סוף אחר ל`בופור` הגיע הזמן להכריע - מהו הסוף הזוכה? הכנסו לשרשור בפורום ובחרו את הסוף החביב עליכם מכולם. זכרו - בחירתכם תזכה את הכותב המנצח בפרס מתנת הפקת הסרט ותפוז
אנשים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1732&msgid=98349823
רוצים לקבל כרטיסים להופעה של קולולוש? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1504&msgid=98349943

I SOG I

New member
../images/Emo32.gif היי , שאלה.

הייתה מן התארגנות לפני כמה חודשים בקשר למן הופעת מחווה שכזאת ע"י אנשים מהפורום . לא זוכר מי הציע את זה אבל אותו אדם אמר שהוא יארגן מקום וכל מיני .. מה נסגר עם העניין , זה יצא לפועל ? נשכח ?

eliavtu

New member
../images/Emo207.gif תעשו כבוד לאלופה!!!!!! ../images/Emo13.gif

אז הנה, אחרי הכל - 20 אלף אוהדים חוגגים בגן סאקר מנצחים את הפועל במשחק בלי קהל ואנחנו אלופים !!!!!!!!! We are the champions my friends ואין, עכשיו שום דבר בעולם לא יקח מאיתנו את השמחה הזאת איזה אושר
<נו, תפרגנו קצת ותגידו מזלטוב - מגיע לנו!> אללה בית"ר

הרגע חזרתי מגן סאקר! היה בן זונה../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif

איזה כיף! 9 שנים חיכיתי לרגע הזה. ביתר ירושלים אלופה ובאיזה סטייל. והגול של בואטנג היה פשוט הכל. גם פתח רשמית את החגיגות,גם גול בפעם השנייה בדקה ה90 נגד הקומוניסטים היפי נפש,גול שמנצח את ההתאחדות ואת המשטרה,כי את השמחה של ביתר אף אחד לא יעצור,בטח לא חבורה של טמבלים שיושבים להם שם בהתאחדות ובבית הדין ומחזירים את הכדורגל עשרות שנים אחורה. והכי חשוב גול שמביא לביתר את האליפות בצדק על המגרש הירוק ולא בבית הדין. ואיזה חגיגות גדולות בגן סאקר,השחקנים מגיעים באיזה 00:30 בלילה ואיזה טירוף! רוקדים ושרים על הבמה והקהל מצטרף. לא האליפות הכי מבריקה בעולם,לא הכדורגל הכי יפה בעולם,אבל יש אליפות וזה מה שחשוב. שנה הבאה יבוא גם הכדורגל הגדול. יאללה ביתר! יאללה חיים בכפר! אני אוהב אותך ביתר,אני אוהב אותך ביתר,אני אוהב אותך ביתר נותן את הנשמה יאללה ביתר יאללה לילה טוב

רציתי לאחל מזל טוב כזה מכל הלב,

ואז ראיתי מה כתבת. "נגד הקומוניסטים היפי נפש........" איי רן , אני כ"כ שונאת אנשים שמכלילים.
אבל אליאב
מקווה שנהנית.

לא צריך להתמם ענבר...

הגרעין הקשה של אוהדי הפועל גאה להקרא "קומיניסטי" הם לא סתם מתסובבים עם חולצות של פטיש ומגל ושל צ'ה גווארה. ודיברתי עם הרבה מהם וחלקם אפילו דוגלים בקומיניזם ויודעים יפה יפה לצטט את סטאלין. אוקי אז את לא. סו? את יודעת למי בעיקר התכוונתי. ויפי נפש אם את רוצה באמת שאני אסביר לך למה אמרתי את זה רק תבקשי. עכשיו אני חייב לעוף לצבא אבל אין לי בעיה להסביר לך כשאחזור... ואת לא חייבת להגיד מזל טוב. מספיק אנשים אמרו ויגידו לנו מזל טוב. אבל לא להגיד לנו מזל טוב בגלל אוהד אחד שקרא לכם קומיניסטים יפי נפש? היי זאת הכללה לא?

hadas2401

New member
זו לא הכללה

[לא מדברת בשם ענבר, אלא מנק' המבט שלי.] היא באה ככה במצב רוח טוב, ובאה באמת לפרגן ואז היא קוראת תתגובה שלך וזה כבר מבאס ומפחית קצת את הרצון לפרגון. אגב, לא ראיתי פה שום הכללה.. הרי היא כן התייחסה לאליאב בנפרד ופרגנה לו. אף אחד באמת לא הכריח אותה להגיד מזל טוב, זה נכון. אבל היא רצתה. יש לך בעיה עם זה?

../images/Emo45.gif.

ורן, שוב אתה אומר דברים שאתה לא יודע. מה יהיה?
. הקטע עם הקומוניסטים....גם אני הסתובבתי פעם עם חולצות של צ'ה גווארה והנפתי דגלי פטיש ומגל. וכל הקטע הזה התחיל בגלל שכולם קוראים לנו קומוניסטים (שעד היום לא הבנתי מאיפה הסקת המסקנה המטומטמת הזאת), אז החלטנו ללכת בהפוך על הפוך.
ככה האוהדים של הפועל, אוהבים לעשות דווקא...:p יגידו לנו שאנחנו מפגרים, נגיד נכון. (ואל תתפלא אם גם נניף דגלים של ילדי וראייטי או משהו
.) קיצר לא משנה, הדס צודקת. באתי ברוח טובה ואתה קצת קלקלת אותה, ולא, אני לא הכללתי, אפילו הדגשתי את אי-ההכלה הזאת בכך שפניתי לאליאב ופרגנתי. יאללה B

טוב הודעה אחרונה שלי בנושא...

ולא בגלל שאין לי מה להגיד. יש לי הרבה מה להגיד בנושא ואתם יודעים כמה שאני יודע לחפור כשאני רוצה. אבל מהניסיון שלי בדיוני כדורגל ואוהדים הם א) לא נגמרים ב) הסיכויים להגיע בהם להסכמה הם אפסיים,מה לעשות לא אני ולא ענבר אובייקטיבים,היא אוהדת הפועל שרופה ואני אוהד ביתר שרופים,ומהטבע שלנו אנחנו נגן על הקבוצה שלנו גם עם זה אומר שאנחנו נסלף עובדות ונעגל פינות. ואני בטוח שכמו שענבר מתממת על הקטע עם הקומוניסטים אז אני מתמם קצת על הקטע של הבהמות ומתפרעים. כי אין מה לעשות,מכל הבחינה של האהודים והכדורגל אנחנו באים מרקעים שונים. וכמו שאני גדלתי בטדי מגיל 10 ואני מכיר את הקהל של ביתר מקרוב אני יודע שב90% מהזמן הוא קהל טוב ותומך וספורטיבי. ואני בטוח שענבר שגדלה מגיל קטן בבלומפילד מכירה את הקהל של הפועל כקהל ספורטיבי ותומך והגון. אבל ל2 הקהלים יש גם ימים הרבה פחות טובים. וזה לא יעזור להתחיל להכנס לעובדות ולמקרים בעבר. אז יאללה מצטער שקראתי לאוהדי הפועל יפי נפש וקומוניסטים. וחבל שאתם נתפסים לקטנות כמו "למה אתה מכליל" יש פוליקטלי קורקט שבמקום ויש סתם לשם הקטנוניות. הרי זה ברור לגמרי שאני לא מתכוון לכל אוהדי הפועל,הרי אני מכיר את ענבר,אני יודע שהיא לא קומיניסטית יפת נפש. וכשאנשים אומרים "אוהדי ביתר הבהמות האלה" אתם חושבים שזאת לא הכללה? הרי אני אוהד ביתר ואני הדבר האחרון שקרוב לבהמה מתפרעת וגזענית. אבל אי אפשר לדבר כל החיים בפוליקטלי קורקט,אז אוהדי הפועל ישארו "הקומוניסטים משער 5" ואוהדי חיפה ישארו "הקופים מיציע ג'" ואוהדי ביתר ישארו "הבהמות מהיציע המזרחי" ובתכלס לכל קהל יש את הקומץ המתפרע והבהמתי,והקהל של ביתר שעשה את המהומות על הגדרות ובווינטר זה הקומץ המזרחי המכוער שאני לא סובל,והוא באמת דורון מחזיר את הכדורגל עשרות שנים אחורה,אבל אותו דבר נכון להגיד על כל קומץ מופרע. ולמרות שאני לא הבן אדם הכי אובייקטיבי אני עדיין חושב שבית הדין והמשטרה הם 2 בזיונות גדולים,ולא רק בגלל מקרה ביתר,בתור אחד שכבר למעלה מ10 שנים חי את הכדורגל אני יודע כמה הם טיפשים ומיושנים,ועל זה גם ענבר תוכל להעיד אני בטוח. עונש רדיוס עוזר? כבר 20 שנה יש את העונש המטומטם הזה ועובדה שהוא לא עוזר,ובמה זה עזר? שאוהדי ביתר לא התפרעו במגרש אלה התפרעו מחוץ למגרש? אתם רוצים עונש אמיתי? תפחיתו נקודות,תעשו עונש רדיוס עם קהל ל10 משחקים,שקבוצה לא תשחק חצי עונה מחוץ לבית שלה אז זה באמת יכאב לאוהדים,2-4 משחקים זה ממש לא סיפור,זה עובר לפני ששמים לב בכלל. טוב זהו. מקווה שאף אחד לא נעלב ונפגע. ומזל טוב ענבר על הזכייה בגביע(עודדתי אתכם כי רציתי אתכם באירופה אז אני שמח
) אני מניח שיהיה לך אחלה לילה. אז לילה טוב ושמח לכולם

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הגביע הוא אדום../images/Emo106.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אותך אני אוהב!!! הפועל תל אביב לעולם ועדדד! הפועללל הפועללל הפועללל הפועללל נה נה נה נה נה נה נה נה נה מריחואנה
נה נה נה נה נה נה נה נה נה סמים קשים!! יוסי אבוקסיס: [עולה לבמה בפארק הירקון בחגיגות] "אני מחכה לזה כבר שלושה ימים, מת שנזכה בגביע רק שאני אוכל להגיד את זה. לפני 3 ימים קורנפיין קילל את הפועל בחגיגות אליפות של בית"ר, אז עכשיו כולם ביחד, שירו איתי: ירושלים על הזין!!! עולה עולה עולה!!"...
[בוגר!!
] ברוך דגו חוטף לו את המקרופון: "הצהובים אוכלים ת'לב!!! הצהובים אוכלים ת'לב!!!" כפרה עליהם
[עמרי:
] רן, הייתי מגיבה לך, אבל כמו שאמרת..עדיף לסגור את הנושא כי.. א. לא נגיע להסכמה. ב. עמרי מתעצבן שזה הופך להיות פורום ספורט. ג. אני עדיין מאושרת מהגביע שקיבלנו בצורה הכי מתוקה ומפחידה שיש
. יאללהפועל!:)

eliavtu

New member
די.. זה היה כזה מצחיק

הפועל אשקלון
<זה כבר מצחיק> לא להאמין שהייתם מרחק נגיעה מהשפלת המאה, אבל אתם הפועל, תמיד מנצחים בפנדלים
אבל נו.. נחזיר לך פירגון על הגביע
<ולפחות אשקלון לא יהיו באירופה ויפדחו חח..>

אני די מוכנה להתערב

שחצי מהאנשים האלה [ובייחוד אוהדי הכדורגל
] לא ממש יודעים מי היה צ'ה גווארה ומה היה פועלו. וקשה לי להאמין שיש בכלל איזשהו קשר בין כדורגל למשטר פוליטי, אלא אם כן אתה מייחס את זה לצבע האדום של הפועל ושל הקומוניזם, ואז יש לך יופי של אידאולוגיה.

שחוררר

New member
אוי נשים וכדרוגל...

אפעם לא הולך ביחד. :)P) יפה יפה לכם בית"ר... אבל אל תדאגו- האימפריה עוד תכה שנית...

jt7785

New member
סליחה, מי מחזיר את הכדורגל שנים אחורה?

לא שאני נטפל דוקא לאוהדי בית"ר מכולם, כי סביר להניח שזה היה קורה בכל קבוצה, אבל אתה לא חושב שההתפרעויות האלה היו מוגזמות? נכון, יכלו להיערך טוב יותר, ובכל זאת, האשמה היא בראש ובראשונה על עדר האוהדים (ושוב, במקרה הזה אלה היו ספציפית אוהדי בית"ר) שפשוט מחץ את חבריו כלפי הגדרות, ואטם את אוזניו למשמע צעקותיהם. מה, כל כך חשוב לחגוג על הדשא שאי אפשר להתאפק מעט ולעלות על הדשא בצורה קצת יותר תרבותית? אז האוהדים שילמו. קשה לחשוב על עונש מתאים יותר מאשר משחקי רדיוס. ולא, אי אפשר לדחות את זה, כי זה פשוט לא יעבוד. במקרה הזה, אין סיבה שהחוק "היבש" יירטב. אז לא מספיק שהתנהגו כמו שאפשר רק לכנות כבהמות, וגם זה אולי קצת מעליב את החיות, אחר כך גם בוכים על זה? כל משחק הם רוצים לפרוץ לדשא ולחגוג את האליפות? אז כל הכבוד על ההתארגנות בגן סאקר, אבל גם זה לא ציפיתי שיעבור בשקט. ותראה, הפלא ופלא, לא תאמין, אבל היו שוב פצועים! כן, כן! מפתיע, אני יודע. בקיצור, לכל מעשה יש השלכות, ושאוהדי בית"ר יפסיקו לבכות, אף אחד לא רוצה "לקחת מכם את האליפות" או את "השמחה הזאת". אין קבוצה טובה מכם כרגע בליגה, ואולי גם לא אוהדים טובים יותר, אבל כולכם שועלים (גם אם אתם חושבים שאתם הראש ביניהם). בטח לא תמימים. אז לפני שאתה מתעצבן על כל העולם, תחשוב מי באמת מחזיר את הכדורגל "עשרות שנים אחורה". מי באמת הסיבה העיקרית לזה שלא מורידים את הגדרות באצטדיונים אחת ולתמיד. מי זה שלא נותן לכדורגל להתקדם הלאה. כל טוב.

../images/Emo32.gif אריק ברמן ותיסלם בשבועות!

פותחים את הקיץ בקיבוץ בארי יום שישי 11.5.07 – אסף אבידן והמוג'וס בדשא של הפאב, בשעה 22:00 כניסה חופשית. תיסלם – חוזרים לבמה - יום שלישי (ערב שבועות) 22/5/0 בשעה 22:00 על הדשא בבארי הופעה ראשונה בסיבוב הופעות – קיץ ‏2007 דני בסן, יאיר ניצני, יושי שדה, יזהר אשדות, סמי אבזרדל, צוף פילוסוף מחיר כרטיס בהזמנה מוקדמת 85 שקל אריק ברמן: יום שישי 25.05.07 בשעה 22:00 על הדשא של פאבארי מחיר כרטיס בהזמנה מוקדמת 60 שקל כרטיסים במכירה מוקדמת. לאחר מכן המחיר יעלה. בקופות בערב המופע מחיר הכרטיס יהיה מלא. טלפונים לבירורים ולהזמנת כרטיסים: 9949777-08, 7918057-054, 7918039-054.

למעלה