הופעות חדשות :)

bזוהר

New member
הופעות חדשות :)

מתוך המייספייס (וכי יער הסבה את תשומת לבי) 25 במרץ- שירה לימוד ושיחה בישיבה החילונית בת"א (זה לא מתוך המייספייס) 21 באפריל- הצוללת הצהובה בירושלים 23 באפריל- בתמונע 26 באפריל- תאטרון חולון (מתארחת אצל שלומי) וב16 היא מופיעה בפריז, ובמייספייס כתוב שגם ב17 היא מופיעה איפשהו בפריז, מעניין אם זה גם במסגרת הדיסק שיצא או שהיא כבר על הדרך עושה הופעה בפריז בלי קשר!!!!!

bזוהר

New member
הייי תראו!!!

במידע על ההופעות במייספייס, בהופעה בצוללת כתבו "הופעה אקוסטית חדשה" ובמידע על תמונע כתוב "הופעה אקוסטית חדשה ומורחבת" !!! ונראה לי שגם יש סימן קריאה! יואו איזה יופייייי מעניין:)

TEENAGER1

New member
ירושלים!!!!!../images/Emo2.gif

איזה כיף..
זה ביום של אביתר בים המלח, כך שנפתרה לי ההתלבטות אם לטרוח לנסוע עד שם או לא. עד שרונה מגיעה לירושלים, וזה אפילו לא ביום שישי - אין התלבטות בכלל. זוהר, את מודעת לעובדה שההופעה בתמונע היא ביום של "נפגשים בסיבוב" בים המלח? המסקנה המתבקשת - בואי נלך יחד להופעה בצוללת.

bזוהר

New member
מה?!לא!!!!!

נפגשים בסיבוב זה לא יום אחרי?!?!?!לאלאלאלאאאא זה לא קשור...תכננתי ללכת גם לצוללת וגם לתמונע..או לפחות רק לתמונע אבל בתמונע אני צריכה להיות לאלאלאלא זה לא קורה.....טוב אני לא אלך לנפגשים בסיבוב נראה לי, יש גם ככה מעט זמן אחרי זה בקיסריה...אבל זה בים המלח
אוףףףףףף מה אני אעשה??

TEENAGER1

New member
אמרתי לך מה תעשי

ברור שאת באה לים המלח
אין מה להשוות לקיסריה! תוותרי על תמונע, ונלך יחד להופעה בצוללת!

bזוהר

New member
אבל תמונע זה אקוסטית מורחבת...

נראה לי שאני אלך לתמונע.. ולהופעה בצוללת בע"ה גם אלך, איתך :)

למעלה