הופעות חיות בוטלגים והקלטות נדירות

gidi ahronovich

New member
הופעות חיות בוטלגים והקלטות נדירות

היי מיצטער על שגיאות הכתיב אני עיוור וצג הברייל שלי די מת טוב אני יודע שיש כמה הופעות מסודרות של סי שתועדו ומעולם לא יצאו האם משהוא מחזיק את ההופעות הבאות אילת 1990 או 91 הופעות ששודרו בפסטיבל וטסרוק באילת על ידי רשת ג? 2 הופעה של הסיבוב הראשון של סי שהוקלט ב1987 על ידי גלי צהל במופע רוק של אומנים מתחילים 3 הופעה של סי אם השיר עד אליך במסגרת ערב תרומות שערכה גלי צהל למען ניצולי ארמניה ב1989 או 90 4 ההופעה המשוטפת של סי היימן וריקי גל שהוקלטה ושודרה בגלץ וזה המקום לטקן טעות מאותה הופעה באותה הופעה נאמר על ידי סי ששם מבוצע בפעם הראשונה גראפיטי תל אביב וה די גי של השיר היה אצלי בביית כבר שבועים לפני אותה הופעה וכאן גם המכום לבקש אולי סוף סוף באופן רישמי להוציא את 2 ההופעות של צותא התקליט השני במלואם? אולי ההיה באתר מקום שההיה אפשר לשמוע הופעות חיות כמו שיש באתר של מתי כספי גידי נב מיצטער על אי הדיוק כול התאריכים וההופעות הם מהזיכרון בלבד

actress

New member
../images/Emo26.gifברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo36.gifמהאתר לפה..

אני באמת שחייבת לעשות סדר ולבדוק
לגבי האתר אנחנו מעדכנים אותו לאט לאט הוא רק נפתח שלשום אתה מוזמן להשאר כאן איתנו.

ט י נ ה

New member
בא לשכונה בחור חדש - הידד לגידי א.

גידי אהוב ויקר אהלן וסהאלן אני מקווה שהתוכנה של הכתב ברייל עובדת לך גם בפורום הזה אני מרגישה חובה לספר לאנשים בפורום כמה אני מתרגשת מכך שהצטרפת. אתה כבר מלווה אותי ואני אותך מאז שהייתי בן 12 בהיכל התרבות נתניה אם איני טועה עמד ילד עיוור אם כי עיני תמיד ראית הרבה יותר מכולנו ... עם קלידים על הרכיים וליווה אותי ואת הלהקה בשיר עד אלייך ממקום ישיבתו. מאז נשבתי בקסם שלך ומאז אנחנו פחות או יותר שזורים. אם היה לי רגע בו ידעתישיש לי יעוד בחייך זה היה בהלוויה של מאיר אריאל .. בתוך שביל אבק עמוס רוקרים ואנשי תקשורת צעדת מאחורי מבלי לדעת שזו אני ,לקחתי את ידך והינחתי אותה על כתפי ואמרתי אהלן גידי ומשם והלאה ההלויה העצובה והקשה הזו הפכה להיות חוויה פרטית של שנינו התגעגתי יגיד ושלחתי לך המון אי מיילים לפני המופע של עינב ולא חזרת אליע אז הנה הגעת ... לגבי שאלותייך אצטרך לחשוב ולבדוק כי חלק מהמופעים כלל לא זכרתי שעשיתי אבל לגבי ריקי גל -ובכן אני מתיחסת להלקטההזו של גלצ כאל אחת המפוספסות ביותר שלי כי אז עוד לא היו את כל האפקטים שיש היום ואנשים לא הקליטו הופעות חיות ככה סתם ..אבל אם כבר אמרנו גלצ נדמה לי שאתה היית החייל היחיד העיוור ששירת בגלצ אנא ארגן את קשרייך ועזור לי להגיע להלקטה הזו אני ורצה לשמוע אותה ובלקחת ממנה לאוסף המתקרב ובא... כמו כן נדמה לי שאצלך יש שירים מבתי הספר לסאונד של יואב גרא שבו עשיתי הלקטת מחווה בשנת 79 או 81 או משהו ואין לי בעצמי את התקליט הזה אולי לך יש עותק ותוכל להכין לנו אם פי 3 חוץ מזה יש לי הפתעה מטורפת בשבילך ,המורה למוסיקה שלי מקיבוץ ביתאלפא צרב לי דיסק ובו אני שרה גיל 12 מול כל הקיבות שיר שנקרא \\\\, החיים הם כמו נשמה " וזה בעצם ההקלטה הראשונה שלי אי אי אי פעם אז בקרוב גם זה יגיע ובנתיים שמור על עצמך כמו תמיד מחבקת סי

gidi ahronovich

New member
תודה סי ועוד קצת על הקלטות

היי סי מאוד שמחתי לדעת שאת קוראת את הפורום הזה לא הגבתי כי לא היתי בגבולות ארצנו הקטנה שוב טסתי לראות את גטרו טאלל בהופעה בלונדון פעם בשנה אני חיב אז כךה באמת יש לי את התקליט הכפול ההוא של בת הספר לסאונד ואני יכין אמ פי 3 אני לא יודעה לאן לישלוח את קיבצי ה אמ פי אולי מיכל תדריך אותי מדובר ב2 שירים כמו חן אני יצרף אמ פי של זהב טהור ושל הגירסה הראשונית לבאת אלי לגבי המופע של ריקי גל ושלך מבית החיל בתל אביב כששרתתי בגלץ חפשתי את המופע ובמחשב הוא לא ממש הופיעה אבל אני מוכן לחפש שוב לא נישארתי בקשרים מי יודע כמה אבל אני אקפוץ לשם השבוע על מנט לחפש שוב את המופע היתה לי פעם קלטת ממש ישנה אם חלקים מהמופע אבל אני לא מוצא אותה בחול זאת היתי בן 14 כשהקלטתי את זה מהרדיו אני זוכר את האיבוד לרק מיתוך שנה איבודד ממש מיוחד אפרופו איבודים סי את זוכרת את האיבוד שעשיתם בסיבוב הראשון לעד סוף המבול? איבוד שהתחיל באקאפלה ואו זה היה מיזמן עוד שאלה למה שלא יוציאו את הבצועה המיוחד שלך לשיר לשלום כפי שהופיע בתוכנית של דן שילון בזמן הסכמי אוסלו? טוב קישקשתי מספיק אבל אני אשמח אם תיקראו את מאמרי החצי ביאוגרפי בכתובת הבאה http://www.haayal.co.il/story.php3?id=1033 גידי

actress

New member
מומלץ לכולם לקרוא את המאמר של גידי

ת פשוט מאמר מדהים
תקראו

אהוד_

New member
קראתי וואו

אני חושב שאנחנו גמדים לידו, מאוד מרגש, גיבור.

AlanisJunkie

New member
מאמר מאוד מעניין.

אז הבנתי שיש לך כישרון לכתוב מאמרים. זה יכול להיות מעניין אם תכתוב מאמר כלשהו על סי, עם כל הידע העצום שלך עליה. יש בפורום איזור למאמרים, אז תוכל לפרסם אותו שם, אם תרצה, כמובן.

AlanisJunkie

New member
שלום לך גידי../images/Emo70.gif

וברוכים הבאים לפורום. מקווים שתהנה מהפורום הנהדר הזה. תשתתף איתנו בדיונים, ואנו נענה על התשובות עד כמה שאנו יכולים.
.

למעלה