הופעות חינם ב-
אנשים

הופעות חינם ב-../images/Emo43.gif אנשים

הכן את ילדך לשינויים מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ. ירושלים, תתארח הערב בפורום חינוך לגיל הרך ותשיב על שאלות הקשורות לבחירת המסגרת המתאימה לילד, הכנת הילד לשינויים ומעברים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=192&msgid=98722087
רוצים לקבל כרטיסים חינם להופעה של תיסלם ושל אריק ברמן בקיבוץ בארי? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56225

QueIronia

New member
Jennifer Live in Earth Brazil, Rio

Several sources in Brazil reveal that Jennifer Lopez will be one of the performers at Live Earth Brazil. Al Gore announced at a press conference last Saturday that the Live Earth concert on Copacabana Beach in Rio de Janeiro will be the most massive of the global events, and for a good reason: it’s going to be FREE. “An estimated two billion people will be watching (Live Earth) around the world, but the single largest event anywhere in the world will be here in Rio,” said Gore. “I want to invite every person who cares about the environment in Brazil to come to the event here in Rio.” He estimates that the Rio concert will draw at least a million people. Even though it is yet to be officially announced by Jennifer’s camp (that she will perform), MTV Brazil is already telling that she’s lined up for the event where also Gilberto Gil, Lenny Kravitz and Snoop Dogg will perform. כלומר: כנראה שג'ניפר תופיע במופע שנקרא Earth Brazil שייערך בחוף קופה-קבאנה בריו דה ז'ניירו. המקור להערכות הללו הוא MTV Brazil . המופע בריו (שהוא כנראה חלק מסדרת מופעים) אמור למשוך מיליון אנשים\ ואמורים להופיע בו גם לני קרביץ וסנופ דוג.
קידום מ-ט-ו-ר-ף ל- Como Ama Una Mujer בברזיל (המכירות שם מדשדשות. בלדות בספרדית לא כ"כ הולכות שם...).

West Doll

New member
וואו זה נשמע ענק../images/Emo2.gif

אני רק מקווה שזה באמת ולא סתם שמועות. זה יכול ממש לעזור לה בקידום

Lopezit

New member
לא הבנתי למה דווקא בברזיל אבל שיהיה

בכל מקרה זה יהיה ביולי ככה שאם היא תופיע זה בטח גם יהיה עם הסינגל הראשון מהאלבום החדש

NoWords

New member
דווקא בברזיל היא צריכה להופיע

עם החומר שלה בספרדית.. ולא נראה לי שכבר תוך חודשיים היא תוציא סינגל מהאלבום החדש.. לא מסתדר לי..

Lopezit

New member
לגמרי לא מסתדר

אבל זה מה שהיא אומרת- סינגל ראשון ביוני ואלבום בספטמבר

נראה לי שזה היה כתוב לפני חודש בידיעות../images/Emo12.gif

לפני חודש כתבו שהזמינו את ג'ניפר להופעה פרטית בברזיל משהו כזה
בכל אופן תודה

West Doll

New member
../images/Emo27.gifתמונות חדשות../images/Emo37.gif

ג'ניפר באיזה אירוע בשם Univision Network 2007-2008
לא אהבתי את מה שהיא לבשה:S תמונות

../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

וגם אני לא אהבתי את השמלה.... אבל בפנים היא נראית מעולה, איך אני אוהב את העגילי פרחות האלה גרררררררררררר

West Doll

New member
../images/Emo6.gifעגילי פרחות../images/Emo6.gif

היא תמיד איתם....מאז שאני זוכרת אותה

Lopezit

New member
אני אהבתי../images/Emo99.gif

לא הייתי לובשת את השמלה הזאת אבל עליה היא נראית מעולה!

nof13

New member
היא נראית ממש טוב

השמלה הזאת מהממת עלייה טוב זה לא חדש שכל מה שהיא לובשת מתאים לה והעגילי פרחות מתאימים לה כל כך!

NoWords

New member
מתוקה../images/Emo13.gif

נראית ממש צעירה עם התסרוקת הזאת, והאיפור הזה. והשמלה גם מקסימה עליה (אבל באמת שרק עליה!O:) תודה!:)

למעלה