הופעות חינם ב-
אנשים

הופעות חינם ב-../images/Emo43.gif אנשים

הכן את ילדך לשינויים מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ. ירושלים, תתארח הערב בפורום חינוך לגיל הרך ותשיב על שאלות הקשורות לבחירת המסגרת המתאימה לילד, הכנת הילד לשינויים ומעברים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=192&msgid=98722087
רוצים לקבל כרטיסים חינם להופעה של תיסלם ושל אריק ברמן בקיבוץ בארי? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56225

The Walrus

New member
נצל"ש - הסטליסט של הDVD של גילמור

טוב, אז בבלוג של האתר הרשמי של דייויד גילמור משחקים מין משחק מטופש כזה בשם blotto, מין סוג של בינגו על רשימת השירים של הDVD. כל אחד היה צריך להמר בהתחלה על הרשימה, יש לוח משחק והראשון שמשלים שורה צועק בלוטו. כרגע זה עדיין לא קרה... הפואנטה היא שנחשפו לא מעט שירים מהDVD החדש (עד עתה - 9 שירים מתוך 23), וכמובן שלפי זה אפשר להניח גם על שאר הרשימה (לדוגמה, הגיוני להניח שcallestorizon יהיה לפני on an island, וכו'. אז כתבתי הכל בקובץ וורד. שימו לב: מה שכתוב באפור נחשף כבר באתר, והוא בטוח ב100%. מה שכתוב בכתום הם השערות שלי בהסתמך על הסטליסט של ה30 במאי וה31 במאי של גילמור. תהנו, ותזכרו שכל מה שכתוב בכתום הוא השערה בלבד. אם מישהו רוצה להיות מופתע שלא ייכנס, קובץ הוורד כולל ספויילרים לDVD. -מי שלא רוצה לדעת איזה שירים נכללו בDVD, שלא יקרא הלאה!!- אני חייב לציין שאני מאוכזב. דבר ראשון 23 שירים נשמעו טוב, אבל למה להחשיב את ספיק טו מי, בריט, טיים והדרן בריט כ4 שירים שונים?? אם הם היו 2 כמו בדיסק זה היה יותר טוב... דבר שני, נראה ששירים נדירים כמו wot's oh the deal וwearing the inside out לא ייכנסו, אבל זוהי רק השערה עדיין. יש עוד תקווה... אה, ויש לציין שהגירסה של wish you were here היא בלי ניק מייסון, אלא עם המתופף הרגיל. תהנו!

The Walrus

New member
עדכון ותמונה מדהימה

עדכון: breathe reprise הוכרז רשימת כשיר הרביעי. למה לפרק אותם?? ותמונה מהופעה לזכרו של סיד, משמאלכם ----->

תמונה מדהימה

התמונה הזאת נותנת תחושה סוריאליסטית, ובהקשר של כל האירוע, זה נותן תחושה מדהימה! שמרתי
יש סיכוי שזה יהפוך לתמונה בחדר שלי.

Tomish

New member
ממ אני רוצה לשאול שאלה בקשר לדוד

מתי הוא יהיה בחנויות בארץ?

למעלה