הופעות, מסיבות ואירועים

Funky Giraffe

New member
מ ח ר ! ! ! ! ! ! !$(#!@(&$!@#(&$!@$(#&!^)%$(

בבארבי כפ"ס, 21:00 פתיחת דלתות יוחנן הסנדלר 8 איזור התעשייה כפר סבא 30 שקלים בכניסה Funk You (הכוללת בין היתר את אלמוג ואותי) מארחים את שירי לדלסקי N.O NOOT מארחים את ביגידי פאנקי פאנתי חסיד Okapi במופע חדש כל להקה תביא בפעם הראשונה כמה שירים חדשים בהופעה הזו דיג'וי Fאנק לפני ואחרי ההופעה אתם חייבים להיות שם! סאלאמת peace

boofy1

New member
מחרררררר!!!! 22/12!!! פאטFאנק!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יום שבת הזה 22.12 הופעה חינם !!!!!! פאטFאנק !!!!! (היפהופ Fאנק רוק לא מתפשר ובועט לפנים למי שלא מכיר) במועדון הסאבליים (סלמה 54 ת"א) 22:00 בערב!!!!!!
|

Funky Giraffe

New member
הערב בקומפורט 13

גיא מר בהופעת סולו, לוס כפרוס, אם אני לא טועה גם חלוצי החלל. כל זה קורה במסגרת ליין חדש שנקרא Florenteam

Nechi Nech

New member
הדבר הכי קרוב לחישגוזים הלילה

צ'ולו, סילברדון, פישי, קוטג', סידי, אקסום, בזוקה, סול ג'יי, נצ'י נצ', סמיילי ורביע, איאם ועוד....!!!!! על התקליטים: רודבוי סאונד יוניטי סאונד נצ'י נצ' מועדון הVIBE בן אביגדור 10, ת"א 20 ש"ח כניסה.

Instinctive

New member
אני צח ובן באים

וכנראה עוד כמה חברה.. נראה מי נארגן לשם קיצר ס:

bitcho

New member
אממממ

תכל'ס הייתי בא ממש אהבתי אותכם XD אבל יודע איך אני יגיע מפאקין מודיעין עד אליכם בגשמים האלה : \ הבטחת לבוא להופעה שלנו בפטיפון!!! איפה היית יא סטלן? אגב הבחור ממודיעיןןןןןןן באבילן-----מי אתה בחור? לא ידעתי שחוץ ממני מאפי אקסטרה ג'י וטיים טרוויליה יש פה עוד מישו ממודיעין XXXD

Funky Giraffe

New member
150 אנשים זה עוד יותר כיף :)

במיוחד שאנחנו היינו המביאי קהל היחידים

The Rattlesnake

New member
נשמה סורי שלא הייתי

עברתי ניתוח ב"ה הכל בסדר תצליח איש יקר יש לך את זה לל ספק. בע"ה הופעה הבאה אני אגיע.

HapoHell

New member
סיסיליה היום

למישהו יש מושג אם יש היום משהו מיוחד בסיסיליה? שבוע שעבר אמרו משהו על הופעה או משהו כזה....

CG ערפדי

New member
בריינדד מופיע עם השיר החדש שלו

סתם מה זה משנה? סיסיליה הזיות תמיד מצויין לשבוע חדש

New member
dj מוח ז"ל מתקלט

הופעה של יוניפלואו ברייקדאנס של סטייל ויזיון כוסיות על ספות ערסים על הבר וערפדי אחד ב-VIP צריך יותר מיזה
?

CG ערפדי

New member
VIP = קרוב למשאבת הגולדסטאר

ספר להם על ההופעת ערסים שתהיה שבוע הבא

New member
חח אספר אספר...

אתה כל פעם כשהצלם מגיע אתה נעלם לי, או ללגולדסטאר או הבייתה וככה יוצא שיש לי תמונות עם כל העולם, אפילו עם הסלקטור, ועדיין אין לי תמונה ביחד איתך לא בסדר יא ערס

למעלה