הופעות (משאלת לב וזכרונות...)

efraim teapacks

New member
הופעות (משאלת לב וזכרונות...)

תגידו: צפויות הופעות בקרוב לרגל האלבום ? הופעה של טיפקס בשבילי זה ממתק שאני מקבל כל כמה שנים. זה התחיל אצלי בסיבוב של נשיקה לדוד ב-98 ש"תפס" אותי. הופעה מושקעת וסוחפת ביותר. סחבתי אז גם את כל המשפחה להופעה אחת (והאחיות הקטנות שלי (דאז) עלו לבמה ושרו עם קובי אוז בשלב ה"חפלה" בסוף...). היתה לנו אז המלטה של חתולה ולשניים מהגורים קראנו קובי ואוז (הם נעלמו לצערי לפני כמה שנים...) אז יצא דיסקו מנאייק ובמאי 2000 הלכתי בשמחה למועדון התיאטרון לראות את ההופעה (זה היה בכורה לדעתי). לחימום עלתה להקה אלמונית בשם "הדג נחש". נו טוב... נבלע אותם עד המנה העיקרית. לבמה עלו 7-8 חבר'ה שהתחילו לשיר את "ירושלים של זהב" ופתאום... בו-בום !!! הדג נחש... הייתי בשוק. אחריהם עלו טיפקס ונתנו את השואו הכי טוב שראיתי בארץ מלהקה מקומית: הם ניגנו יחד עם חברי הדג נחש במופע שכלל טרמפולינות ואיזה בארי וואיט אחד חמוד... מה שהדהים אותי היה העיבודים השונים לכל שיר שלהם כמעט (חתיכת השקעה!!!) והעושר המוסיקלי (טוב, היו ברשותם 2 חצוצרנים, 2 דיג'ייס, 2 גיטריסטים, 2 בסיסטים וכו'...) בהופעות בעבר היו אנרגיות (מדהימות) של הופעה אבל השירים תמיד היו פחות או יותר באותו עיבוד שבאלבום. בקיצור, יצא לי לראות אותם 3 פעמים בסיבוב הזה, כולל בפסטיבל "בראשית" 2000 בתחילת האינתיפדה עם חברה חדשה שהיתה לי אז בהופעה שלא אשכח לעולם (וסיבותי עימי פרט למוסיקה...) אחרי "יושבים בבית קפה" הלכתי לראות אותם שוב ואני חייב לומר שהתאכזבתי. היה לי כזה רף ציפיות גבוה אחרי דיסקו מנאייק שפשוט לראות אותם שוב בהרכב המצומצם... לחזור לעיבודים "הרגילים"... למעשה אלה היו הופעות "כמו פעם" אבל כבר לא הסתפקתי בזה (למרות שנהניתי כמו תמיד). אחרי האוסף היתה הופעה שאני לא אשכח בצוותא - שוב היו עיבודים מעניינים, מוטי יוסף נתן בראש, אבל... משהו היה מוזר. קובי לבש שחור (כמו כל הלהקה)ושידר משהו שלא ראיתי עד אז. מין עצבות כזו. ההומור היה ענייני. אה, והיה גם את השיר החדש הזה שזכרתי ממנו משפט אחד: "פסיכולוג במקום חברים, חדשות במקום שירים"... אחרי יומיים בערך קראתי בעיתון על הפרידה הגדולה והכל היה ברור. לשמחתי ה-ר-ב-ה ההופעה בערוץ 24 לפני כמה חודשים היתה מדהימה וכללה את כל מה שאני אוהב בטיפקס מודל שנות ה-2000: עיבודים חריגים, עבודת קלידים, גיטרות ובס מעולה, הומור, אנרגיות ואיזה מוטי יוסף שנותן שואו לפנים... ובנוסף, 2 הפנינים הראשונות מהאלבום מ-ג-נ-י-ב-ו-ת בטירוף. בקיצור, הלוואי שיהיה לנו קרם דה-לה טור עם האלבום החדש וקובי: אתה תמיד תהיה פרח השכונות. אפי

הוד11

New member
בעזרת השם סיבוב הופעות

לבושתי הרבה בחיים לא הייתי בהופעה של טיפקס אני מקווה שהם יגיעו לצפון ואז אשלים את החסר

Funky Giraffe

New member
אני דווקא הכי נהנתי מניצנים 03'

יש את ההופעה מסוף אוגוסט 2000 בכורה בתיאטרון עם הדג נחש בHOT VOD. והדג שרו את 'ג'רוזלם' (במקור אלפא בלונדי) ולא ירושלים של זהב.

efraim teapacks

New member
צודק

אופס טעות שלי, התכוונתי לג'רוזלם שמתחיל בתפילה "ברוך אתה..." לא יודע איך בילבלתי את זה עם "ירושלים של זהב"... כן, הייתי בהופעה הזו באוגוסט 2000 אבל הבכורה עם הדג נחש היתה במאי (בתאטרון). למיטב זכרוני התארח חיים אוליאל והילד מ"שמש".

hilali1

New member
../images/Emo207.gif ועוד בעניין הופעות -

מתוכנות הופעות בקרוב

למעלה