הופעות?פינק פלויד?

roofoos

New member
הופעות?פינק פלויד?

הבנתי שפינק פלויד כבר לא מופיעים יותר כלהקה (כמו שנהגו להופיע בפרמידות) הבנתי שהסולן עדיין מופיע באופן עצמאי. מישהו יודע? מישהו יודע איפה אפשר לברר תאריכים?

flowerboy69

New member
אז ככה

הסולן הופיע בין השנים 99 ל-2002 ועכשיו אין הופעות הוא צפוי שוב להופיע בסוף השנה או לקראת 05 גם גילמור אמור להופיע ב 05 יחד עם אלבום הסולו החדש הצפוי שלו פינק פלויד עצמם לא הופיעו מאז שנת 95 כלומר כבר 10 שנים...

roofoos

New member
לא כל כך הבנתי

לא כל כך הבנתי. אנחנו עכשיו כבר ב-2005. אז מתי הוא אמור לחזור להופיע? התכנון שלי הוא להופעה בסביבות חודש יוני-יולי...

מה היית בוחר ?

בעוד שנה?! המונדיאל שלושה משחקים חזקים ביותר,
רבע גמר: ישראל - מקסיקו
חצי גמר: אנגליה - ישראל
גמר המונדיאל: אנגליה - ארגנטינה או הופעה איחוד של פינק פלויד בלונדון.

flowerboy69

New member
האמת היא

שאני אוהב לא רק את הלהקה אלא גם את מה שמסביב כלומר אני לא יושב בבית ומחכה לאיזה איחוד חלומי אני אוהב את גילמור ווטרס ואני יהיה באחת מההופעות של כל אחד מהם איפה שהוא באירופה

מה היית בוחר ?

בעוד שנה?! המונדיאל שלושה משחקים חזקים ביותר,
רבע גמר: ישראל - מקסיקו
חצי גמר: אנגליה - ישראל
גמר המונדיאל: אנגליה - ארגנטינה או הופעה איחוד של פינק פלויד בלונדון.

חח

הבאת שני דברים לא מציאותיים לחלוטין אני כבר ל יודע למה יש יותר סיכוי בכל מקרה התשובה ברורה(ואני אוהב מאוד כדורגל) פאק איזראל! פינק פלויד בלונדון אין מקום להשוואה

את נראה לי..

תבואי כולך כחול לבן לרבע גמר, תעודדי ותצרחי את מכל הלב: "אל אל ישראל" ותעלי לחצי גמר, ותפגשי אותי עם כוס בירה גדולה מהצד השני של האצטדיון, מנצח אותך וצוחק עלייך בפאב כשברקע מתנגן לו: SOYCD שיר הלל לכבוד הנצחון הענק. ותרוצי לאיפה שהייתה בנויה חומת ברלין, ותגידי: מה לעזאזל אני עושה פה, אני לא מבינה את המשחק הדבילי הזה?! ולמה אני לא בלונדון עכשיו god damn it!?

עזוב

למה לנבל ת`פה אחי. אוהד אנגליה עם ראש מורם. בחיים לא אומרים את זה לאוהד אנגליה. זו טעות מרה.

לאיזה סולן אתה מתכוון

דייויד גילמור עובד על תקליט סולו. אין כרגע תאריך יציאה או תכניות מסודרות לסיבוב הופעות. רוג'ר ווטרס עובד גם הוא על אלבום סולו, וסיבוב הופעות מתוכנן לשנה הבאה - 2006.

roofoos

New member
תודה על כל ה-offtopics, אבל

לא ממש מעניין אותי מה יהיה במונדיאל (טוב, מאוד מעניין אבל לא רלוונטי) איפה אני יכול לבדוק את המידע הזה? זה מאוד חשוב לי.

נדמה לי שעניתי לך..

אני חוזרת שוב על הדברים שכתבתי, שמא פספת את ההודעה: דייויד גילמור עובד על תקליט סולו. אין כרגע תאריך יציאה או תכניות מסודרות לסיבוב הופעות. רוג'ר ווטרס עובד גם הוא על אלבום סולו, וסיבוב הופעות מתוכנן לשנה הבאה - 2006. ברגע שיהיו תכניות מסודרות להופעות, מועדים וכו' - נודיע על כך כאן. כרגע, פשוט, אין. נאדה, גורנישט. אם אתה לא מאמין לי, אתה מוזמן לבדוק באתר הרשמי של הפלויד (הקישור נמצא ב"קישורים" של הפורום) ובאתרי פלויד כגון A fleeting Glimpse, (הקישור נמצא במקום כנ"ל) המדווחים על קורותיו של ווטרס, ע"ב מידע המתקבל ממנהלו, מארק פנוויק. האתר הרשמי של ווטרס אינו פעיל, ואינו מעודכן. נשמח לענות על שאלות נוספות, אם יש לך.

roofoos

New member
תודה.

מממ...אז אם הבנתי נכון ההסתברות להופעה בסוף יוני היא נמוכה?אגב, את ההודעה שלך ראיתי, פשוט האופטופיקים שבאו אחריה קצת הסיטו את הנושא.

ההסתברות שואפת לאפס, לצערי

אבל גילמור נוטה בשנים האחרונות להופיע הרבה בהופעות צדקה, כך שאולי תוכל לתפוש אותו בארוע כזה. עקוב אחר הפרסומים כאן.

למעלה