הופעות קרובות שאלה....

memko

New member
הופעות קרובות שאלה....

מתי ואיפה יש הופעות בקרוב בבקשה... תודה ואיפה אתם מקבלים את הפרטים על ההופעות.?אני לא מוצאת מידע בשום מקום...

Angelital

New member
יום רביעי בדאגלס!!!!!!!

אני לא יודעת בת כמה את, אבל הם מופיעים בדאגלס בהרצליה פיתוח (הסדנאות 11) ביום רביעי הקרוב, במסגת הערב הישראלי של הבר. אבל הכניסה מעל גיל 25.. אני שם, יהיה כיף.. תבואו לכל בני הגיל המתאים! פרטים בפייס בוק..

memko

New member
תודה אבל

אני מעדיפה הופעה רק שלהם ולא ערב ישראלי... אני בת 30 כן כן...אבל אני אוהבת את המוסיקה שלהם. אז אם יש להם הופעה רק שלהם בקרוב?

Angelital

New member
זה הופעה רק שלהם..

הופעה מלאה..פשוט יש לפני זה ואחרי זה מוסיקה ישראלית... אבל כרצונך..

Purple Mushroom

New member
יש עוד 6 ימים.ביום שישי בצהריים הופעה

בגולדסטאר זאפה בתל אביב ברמת החייל . ב28 לדצמבר 2007 , יום שישי. רציתי לפתוח בגלל זה הודעה חדשה, והנה, כתבת את. רק אני לא יודע כמה זה עולה? וכמה הנחה יש(יש הנחה) למשתמשי icq
. אח שלי אמר אתמול שזה יחסית יקר ההופעות בזאפה . (אני מעריך כ-70 או 60 ש"ח אחרי הנחה). לא בטוח שיש לי כסף להופעה הזאת
חבל.. פרטים על הופעות יש כאן
. (וכמו שכתבו , במיי ספייס , עכשיו נכנסתי).

memko

New member
יכול להיותבש26/12 יש הופעה גם בהרצליה

וגם בירושליים? כי זה מה שרשום במיי ספייס. ובינואר אין הופעות או שזה עוד לא רשום?

Purple Mushroom

New member
רוב הסיכויים שזאת טעות.

כתוב 2 הופעות באותו תאריך ובאותה השעה. זה לא אפשרי , אלא אם כן קיימים 2 ממדים. והם(חברי הלהקה) משתמשים באיזה קסם כלי כמו שהרמיוני השתמשה באחד מספרי\סרטי הארי פוטר. בינואר בינתיים כתוב רק ב1 לינואר בבאראקה בבאר שבע (וזה אולי מענה למי ששאל\ה אם יש מפגש פורום בתאריך הנ"ל). יכול להיות שלא הוסיפו עדיין תאריכים נוספים אחרי ה1.1.2008, או שחברי הלהקה רוצים לנוח עד ההופעה בפברואר
.

Angelital

New member
זה לא טעות..

אכן יש הופעה יום רביעי הקרוב בהרצליה.. בדאגלס. וזה בדוק.

Purple Mushroom

New member
בסדר. בהרצליה הם מופיעים.

אבל לא יכול להיות שבדיוק באותו זמן בית הבובות יופיעו גם בירושלים . נכון ? :0).

Angelital

New member
לא ידעת שלחברי הלהקה..

יש כוחות על-טבעיים.. הם מופיעים בו זמנית באותו מקום.. יש להם כזה כפתור שיגור כזה, שבין שיר לשיר אתם לא שמים לב הם משגרים את עצמם למקום השני..

Purple Mushroom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif lol

נ.ב: עכשיו אני שומע את השיר ילד ירוק. חסר סנוז בהוספת תגובה מהירה
.

Purple Mushroom

New member
טוב,סליחה מעיין ../images/Emo10.gif.

סליחה שככה כתבתי. זה היה ברוח טובה. להעלות את מפלס ההודעות בפורום, שניהיה קצת יותר פעילים וזה. נוכל לדסקס את זה או לחכות להודעה מנהלתית של\עם שיר ו.. אוף
. איך קוראים למנהלת השניה:.. פושקושית ? .

למעלה