הופעות...רבותיי...הופעות...

N a V e

New member
הופעות...רבותיי...הופעות...

טוב אז מלבד פומפיי,פולס וההופעה של ווטרס בברלין...גיליתי שאני לא ממש מכיר הופעות של פינק פלויד... ואני מדבר בעיקר על ההרכב המקורי...זתומרת לא הופעות בניינטיז במתכונת מלאת הנגנים,אלא בהרכב מקורי של פינק פלויד(כמו בפומפיי),עם או בלי סיד בארט... אשמח לקבל פירוט ומידע בנושא.

trancelover

New member
יש איזה דיסק מ67 או משהו כזה

של הפלויידים ביחד עם כמה אומנים אחרים בין השאר מיק ג'אגר וזה דיסק אחד דיוידי והשני מוסיקה של כמה קטעים משהו פינקפלוייד בלונדון גם אני מחפש וידאו של הופעה נורמלית שלהם על 'החומה' או יותר מיזה אבל לא מצאתי משהו רציני

אין פילם של "החומה"

בשום פורמט שהוא. הלהקה אכן הזמינה הסרטה של סיבוב ההופעות, אך בדיעבד התברר שהיה פגם בפילם עצמו - בסרט הצילום - והוא נהיה בלתי-שמיש בעליל. יש "בוטלגים" של זה המסתובבים פה ושם, אבל עפ"י העדויות - לא ראיתי בעצמי - האיכות ירודה ביותר. לא פלא שהם לא הוציאו את זה רשמית.

FloyDviR

New member
אני חייב לציין הופעה + שאלה...

יש לי הופעה משנת 89 שהפלויד עשו בונציה, איטליה. הופעה באמת משובחת עם איכות סאונד מעולה ואני אוהב אותה
עכשיו השגתי אתמול גם את העטיפות של הדיסק של ההופעה.. ומאחור רשום שכל הארבעה שותפים להופעה, כולל ווטרס! זה הגיוני ???

לא, זה לא הגיוני

לגבי רשימת הופעות, פילמוגרפיה, דיסקוגרפיה ושאר ירקות - כל המידע הנ"ל ירוכז בפרוייקט ה-FAQ שאני ממש מבטיחה להעלות אותו היום. אחרי שיעור היוגה. משהו כמו עשר. תנו לי
בראש אם אני שוכחת.

FloyDviR

New member
גם לדעתי זה לא הגיוני

אבל ווטרס רשום שם בברור... ועוד משהו, הורדתי את ההופעה הזאת בוידאו אבל עוד לא יצא לי לראות אותה...

מה בדיוק כתוב שם?

האם תוכל להעתיק לכאן, ונפרשן? ווטרס בוודאי לא הופיע עם שלושת הפלוידים האחרים ב-1989. הוא היה עסוק אז בלריב אתם.

FloyDviR

New member
וואלה הנה זה...

עשיתי קרופ לחלק מהעטיפה האחורית.... ככה זה מופיע שם!

אכן כתוב ווטרס

אבל הוא לא השתתף בהופעה בוונציה ב-1989. זה בטוח. האם העותק שבידך הוא "חוקי"? נדמה לי שההופעה לא יצאה בדיסק עצמאי. זה יסביר את הטעות ברישום.

FloyDviR

New member
בעיקרון

העותק שלי יש נחשב כבוטלג והוא לא רשמי...
אז זה באמת סתם טעות... גם בוידאו של ההופעה ווטרס לא מופיע
אבל עדין ההופעה הזאת מומלצת מאוד מאוד! מצוינת!! Money באורך של 10 דקות!!!!! שווה!

Miss CB

New member
אם מדברים על ההופעה של החומה,

(אה לא דיברתם עליה? עכשיו אתם כן
) הרגע סיימתי לשמוע אותה, את ההופעה הענקית ההיא, המיתולוגית - זו שאי אפשר להשיג! השאלתי אותה, וזה די מגניב... רוב השירים די דומים למקורי, יש כמה ששינו, למשל הדגש הענקי ששמו על "מאחורי החומה", השיר האחרון-אחרון, שפתאום הפך לדבר בפני עצמו.. עשו את זה יפה... וכו', בכל אופן זה לא כזה שונה מלשמוע את האלבום. אני משערת שלראות את זה זה פי אלף יותר טוב...
חבל שלא הייתי שם!!

FloyDviR

New member
לדעתי ההופעה של החומה

הרבה יותר יפה מהאלבום הרגיל..! ביצועים טובים יותר לדעתי! חיים יותר!

trancelover

New member
על איזה הופעה בדיוק אתם מדברים ??

בכל מקרה זה שההופעה מדהימה זה רק מראה כמה האלבום מדהים.. בהופעה עצמה עושים את כל האילתורים וכל התוספות, אבל הבסיס להכל הוא בעצם האלבום הענק הזה וכל היופי בא לידי ביטוי בהופעה.. קחו למשל ת'קטע RUN LIKE HELL שהולך עם מן קצב 'טראנסי' כזה עם הקיק המובילה, בתקופה שהם עשו תאלבום רואים את הסאונד של הקטע הטוב הזה, הסאונד לא משהו בכלל וכל העריכה, וששמעתי ת'קטע הזה בהופעה שלהם PULSE ירדו לי דמעות בעיניים היה ממש ביצוע מדהים

FloyDviR

New member
כן, מדובר על ITAOT ....

וטראנסלובר, Run Like Hell טוב לא משנה איפה נשמע אותו!!! אבל אם נשווה בין הביצוע בהופעה לבין הרגיל אז לדעתי ההופעה לוקחת! אבל הגרסא בפולס לוקחת את שניהם

Miss CB

New member
אחלה הופעה, ברור...

אגב, נראה לי שאילתור זה הדבר האחרון לדון בו, נתחיל מזה שאנחנו מדברים על מר דיוויד מקליט-שמונה-סולואים-ועורך-אותם גילמור, שאולי משתעשע באלתור בין ההקלטות אבל התוצר הסופי תמיד מאוד מחושב, יש לזה את הדאון-סיידס של זה אבל לדעתי זה יוצא מעניין. ובכלל, ההופעה הזאת... הושקע בה יותר מדי חישובים והכל היה מדויק, אולי ווטרס מילמל משהו אחר על החזיר ההוא כל פעם, אבל כשזה מגיע למוסיקה אני בספק שאילתורים במקום היו מעורבים... בכל אופן אחלה הופעה. איך הייתי רוצה להיות שם בלייב!!

גילמור סיפר בראיון

שהופעות "החומה" היו מתוכננות ומתוזמנות ב-100%, מהתו הראשון עד האחרון. לא היה בכלל מקום לאלתורים. הסיבה העיקרית היא הצורך לסנכרן בין המוסיקה לאפקטים הויזואליים שהולכים עם כל שיר, שהוכנו מראש ואורכם קבוע. לכן, לדבריו, הוא נהנה בהופעות הראשונות, ולאחר מכן זה נהיה "שגרה". גם בהופעות הסולו של ווטרס אין מקום לאלתורים בכלל, מצד אף אחד מהמוסיקאים המשתתפים - וזיכרו את פרשת אריק קלפטון...

pink floydror

New member
דרך אגב..

לחבר של חבר שלי (החבר שלו לא גר בארץ נדמה לי) יש את ההופעה של החומה מוסרטת בוידאו, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!

ראה מה שכתבתי על זה למעלה בשרשור

אנחנו לא רוצים לקדם שמועות נוסח "לחבר של חבר שלי...", נכון?

למעלה