הופעות של בלקפילד

נר2

New member
הופעות של בלקפילד

מישהו יודע מתי יהיו עוד הופעות של בלקפילד השנה ורצוי עוד הקיץ? תודה מראש

gal1983

New member
סורי , יש רק אביב בזמן הקרוב

(שזה לא רע משל עצמו ) Upcoming Shows ( view all ) Aug 2 2007 10:00P 24Club Tel Aviv Aug 7 2007 11:00P COCA COLA FESTIVAL Nitzanim Aug 24 2007 9:30P Zappa club Tel Aviv Aug 29 2007 12:00P VOLUME FESTIVAL Tiberia

לדעתי יהיה באוקטובר

כי אתמול הם פירסמו הודעה שדיוידי מהופעה שלהם בניו יורק ייצא באירופה ב-15 באוקטובר. אז הם בטח יקדמו את זה בסיבוב הופעות קצר, שאולי ישראל תזכה להופעה גם.. עכשיו אני יותר שמח שהלכתי להופעת פתיחה שהייתה במעבדה.נראהלי שזאת הייתה היחידה בארץ.

נר2

New member
ראיתי

נקוה ששניכם טועים ואולי יהיו הופעות עוד לפני כן.. האם יש סיכוי שיפרסמו אותם גם כאן? אחרי הכל הם להקה ישראלית לא!?

gal1983

New member
ממ לא זוכר אם היחצנים של אביב

מפרסמים כאן אבל אתה מוזמן להשאר מעודכן כאן בכל מקרה. וגם במייספייס של בלאקפילד http://www.myspace.com/blackfield

Miss Triple H

New member
../images/Emo207.gif שלומי שבן

למישהו יש את המילים של השיר האזרח האחד?

gal1983

New member
מה אנשים לא יעשו בשביל להתחמק מלימודים ../images/Emo8.gif

או להקפיץ תרד על אביב גפן
האזרח מספר 1 : (מועתק מהספרון המצורף לאלבום - כל הזכויות שמורות לשלומי שבן ) " בחלומי אני האזרח ה-1 בעיר שיושביה בלבד חיילים הערב הוא ערב מצעד אחרון והעיר מרוצפת עפר וקליעים הזמן הוא מחר פתאומי ומוחלט (הקניון הגדול עוד עומד) ואתמול רק אתמול לא הייתי לבד (כנראה שנשכחתי מאיזו ספירה כך נראה שנשכחתי מאיזו ספירה) בקריה הצפונית ( שעכשיו על החוף ) חיילים כמו לפני או אחרי מאמץ שעונים על קירות הפסיפס הרטוב (הקניון הגדול כבר בזוז כבר נפרץ ) ...... " יפה אם אהבת עד כאן , אתה מוזמן לרכוש את האלבום ולקבל את הספרון - יום טוב.

למעלה