הופעות של השוטים???

djooshi

New member
הופעות של השוטים???

סליחה, מי יכול לעזור לי? מעוניין ללכת לראות הופעה של שוטי הנבואה, אבל מצאתי שיש רק ב17.11 וזה לא טוב לי. אם מישהו מכיר לינק לאתר שלהם (יש להם בכלל??) או מתי ישנן הופעות אחרות, אני אשמח לדעת! תודה אנשים....

pompii

New member
ביום רביעי שבוע הבא

ב17.11 יש הופעה של השוטים בזאפה

djooshi

New member
תודה

וואלה תודה, לצערי לשתי ההופעות לא אוכל להגיע :( נמתין להופעות הבאות

../images/Emo127.gif

יו שלומפ' הולכים!! כי אם כן אני צריכה לדחות את השמירה.... אולי ישימו אותי רזרבה הלוואי,הלוואי,הלוואי...

pompii

New member
אממממ....../images/Emo4.gif

אני דיי בתורנות באותו יום ואני לא אוותר על תורנות של יום רביעי בחיים גם אין לי עם מי להחליף.. לא נורא יהיו עוד הופעות וזה בטח עולה בסביבות ה80 שקל

../images/Emo70.gif

יו .. שלומפ לי יש שמירה למחרת.. אני אבקש רזרבה... אולי המש"E שמירות יהיה ממי.. הלוואי,הלוואי ,הלוואי.. מקסימום אני אקפוץ אליך אני אעזור לך להעביר את התורנות בפנאן על קשת בענן:) קבענו?

522 אוקטן

New member
יש גם הופעות שלא עולות 80-100 ?

בלי קשר ליכולות כלכליות,אין שום הרכב ישראלי שמצדיק כזה סכום להופעה יחידה. וכבר הייתי בכמה הופעות של השוטים בחודשים האחרונים,ככה שאולי ניאלץ לוותר על עוד בשלב זה.

Holy Man

New member
80 שקל

הייתי בהופעה שלהם לאחרונה בבארי... הכרטיס עלה 70 שקלים נדמה לי - וזה היה שווה כל אגורה... יש אמנים שלא יודעים להופיע והם סתם משעממים ( לפעמים ) השוטים לא כך בכלל... הייתי משלם גם 120 להופעה שלהם... זה הכול עיניין של טעם :)

למעלה