הופעות של נמרוד

הופעות של נמרוד

מתי מתקיימות הופעות של נמרוד? לא אכפת לי ליסוע ברחבי הארץ כדי לראות אותו. בפעם האחרונה שהוא היה בבאר שבע פספסתי אותו...

היה מדהים

היתה הופעה מדהימה (ביחוד הקטע עם האוזן... זה היתי אני מהקהל שצעק "שלוש") יש השבוע הופעה ביום שלישי בכפר מנחם אני חושב משהו עם ריקודים של ילדות קטנות

LiranTheWizard

New member
תגיד, מה הוא עושה במופע שלו?

אם אני מחפש קסמים - אני אמצא את זה אצלו או שהכל נסוב סביב פסיכולוגיה/סוגסטיות ושאר דברים דומים? מה שהוא עושה במופע דומה למה שהוא עושה בתוכנית שלו בטלוויזיה? אם כן, חבל. אם לא, יש מה לראות. עד כמה שזה יישמע לך ולאחרים כאן משונה, אין תחליף לקסמים ה"רגילים".

GR££N woMAN©

New member
מתי? יש פרטים?!

?

איך היה בהופעה?הוא בעיקר קוסם

נמרוד הראל הוא בעיקר קוסם שאוהב לעבוד על אנשים. גם אני רוצה להיות כמוהו. לדעת לעבוד על אנשים אבל באופן נחמד. למשל, בהופעה שלו בפ"ת, דיברתי איתו על חלומות צלולים ועל הילות. אז הוא צחק ואמר שהוא מכיר כמה הילות מאוד נחמדות (כאילו בחורות..) הוא אמר שבקרוב הוא עושה משהו עם המספרים של הלוטו.. כנראה זה יהיה בתוכנית החדשה. ושאלתי אותו- איך אפשר לרמות קצת בני אדם? אז הוא אמר - קודם כל צריך לרצות (וצחק קצת) אחרי זה זה בא לבד. והאמת שאני רוצה להתחיל לעבוד קצת על אנשים. איך עושים זאת בצורה הכי ערמומית שיש בלי שישימו לב? האמת שלא הספקנו ממש לדבר הרבה כי הוא ממש מיהר לג'יפ שהיה לו, ולא רציתי להתקרצץ יותר מידי.. הוא נסע להופעה פרטית בגת-רימון אני חושב. בכל אופן היתה הופעה מדליקה. העיקר שיש לי מזכרת ממנה- כפית מעוקמת שהבאתי מהבית!

למעלה