הופעות של רד הוט - הבדלים בין השנים

michaelblum

New member
הופעות של רד הוט - הבדלים בין השנים

תשמעו, לפני יומיים ראיתי את ההופעה מהDVD - OFF THE MAP למי שיודע על מה אני מדבר... עכשיו אני גם ראיתי את ההופעה מלפני שנה בדיוק, באירלנד. ומה אני יגיד לכם... זה סיפור אחר לגמרי... אני לא יודע אם זה בגלל השנים שעוברות, או אולי זה בגלל שבOFF THE MAP הם מופיעים בבית שלהם - בארצות הברית. אבל אני יגיד לכם ככה, בהופעות באירופה, הם הרבה יותר עושים "הופעה" יענו זה הרבה יותר מרשים, כאילו השקעה עצומה שהם נותנים, וזה מדהים, זה יוצא פשוט מדהים. בOFF THE MAP זה נראה הרבה יותר "שכונה" כאילו חבורה של מטורפים עולים לבמה, שהיא די קטנה יחסית למופע באירלנד, מתפרעים עם המוזיקה המדהימה שהם עושים, מה שבטוח, זה נראה לגמרי אחרת. ולא, זה לא משנות ה90' או ה80'. זה משנת 2001 הDVD של OFF THE MAP, כן כן, היינו צריכים לקבל פה בארץ בדיוק הופעה כזו. מי שיודע על מה אני מדבר, שיאמר מה הוא חשב בנושא.
 

FLEA OWN

New member
אולי זה ביגלל שבארצות הברית פחות

אנשים קנו קרטיס אז היה גם פחות תקציב מבאירלנד
 
אולי יש לי הסבר...אולי...

בעלי גדל באנגליה וראה הרבה מופעי רוק. והוא סיפר לי שכשהגיעו הרכבים מארה'ב הם ממש התאמצו לתת "גוד-שואו" כי שוק המוסיקה באירופה מאד שונה ממה שהולך בארה'ב והקהל הרבה יותר ביקורתי או אפילו "קשה לריצוי". הוא דיבר על הרכבי רוק מהאייטיז אבל נראה לי שאולי זה תופס גם כאן.
 

michaelblum

New member
כן...

נגיד בהופעות באירופה הם בחיים, אבל בחיים לא יקללו. בארה"ב הם מוציאים מילים מהפה בלי חשבון בכלל... לא מעניין אותם כלום הם ממש חופשיים בדיבור עד הסוף שם.
 
למעלה