הופעות

Y M C A

New member
הופעות../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

הייתם פעם בהופעה של גרין דיי? תהיו בעתיד הקרוב? יש חוויות לספר? אני שואלת בעיקר בגלל שראיתי לאחרונה כמה קליפים של הופעות חיות וכל כך בא לי להיות באחת...

ד ו ק י

New member
לא הייתי

אבל ראיתי את ההופעה בוודסטוק וברידניג, ואלוהים ישמור בא לי לבכות..

Y M C A

New member
דווןקא חיפשתי הופעות מלאות בקאזה

לייט, לא מצאתי, היו רק קליפים

ד ו ק י

New member
מממ

חייב להיות תעשי "וידיאו", "חפש שוב" וכאלה עד שהוא ימצא לך woodstook 94' ובכלל יש מלא, live וכאלה..

../images/Emo13.gif///////......

אני הולך להופעה שלהם בדבלין (אירלנד) ב31 לינואר והייתי קבר בשתיי הופיות שלהם אחת בקיץ שעבר וחת לפני שנתיים ואם יהיה לי זמן פעם אני יכתוב לכם חוויות או משהו וואי איזה כיף לי... איזה כיף זה לגור באירלנד אני הולך לפחות להופעה אחת טובה בכל חודש.. ואני גר כאן קבר שנתיים.. תעשו את החשבון.. אבל מכל ההופעות שראיתי בשנתיים האחרונות ההופעות של גרין דיי הכי מגניבות אם תמיד מספרים בדיחות וטרה יודע לעשות מבטע אירי... ממש מצחיק... השנה הם מופעים אם ניו פאונד גלורי!!! טוב לפני שתהרגו אותי מרוב קנאה נראה לי שאני יפסיק לכתוב !!בים באם באם תירס חם!!!

ד ו ק י

New member
אתה

מגשים את כל החלומות שלי לגור באירלנד ולראות אותם לייב..

Sakaki San

New member
יא בן מזל!

גם אני הייתי באירלנד (בדאבלין ובעוד הרבה מקומות שם) וואי אירלנד...איזה מקום מקסים..... חברה שלי שגרה בג'ורג'יה, ארה"ב, היתה בהופעה של גרין דיי וסיפרה איך היה...מקסים! שהם הזמינו לבמה גיטריסט, בסיסט ומתופף\ נתנו להם לנגן, הגיטריסט קיבל את הגיטרה של בילי במתנה נשיקות חיבוקים והכול...אחחחח איך הייתי רוצה לגור בארה"ב מה רע להעביר שם את התיכון? הופעות של הלהקות שתמיד חלמת עליהם...חנויות כמו "הוט טופיק" שבהן אתה מרגיש בבית יותר מתמיד, וחבורות פאנקים וסקייטרים ופופאנקים בלי סוף! so hot!

ADCMAN

New member
א.זה פאנקיסטים או פאנקס ולא

פאנקים.... ב. מה הבדל בין פאנקיסטים לפופאנקיסטים?

ADCMAN

New member
אין הבדל. פאנקיסטים זה שם כולל

לכל מי שהולך בדרך של "do it in yourself" ואין כזה דבר פופאנקיסטים

BlueBeIl

New member
הם פשוט מתכוונים לאנשים ששומעים

פופ פאנק לעומת אנשים ששומעים פאנק... נראה לי לפחות.

ADCMAN

New member
מה רע בפופ פאנק? יש מלא להקות

שאני בטוח שאנשים פה לא מכירים....

BlueBeIl

New member
אמ... אתה נמצא בפורום גרין דיי

ושואל מה רע בפופפאנק?
מה זה גרין דיי אם לא פופ פאנק? מי אמר שפופ פאנק זה רע?

BlueBeIl

New member
בהוט טופיק את מרגישה בבית

יותר מתמיד....? טוב... גם את הכמה דברים נחמדים שעוד יש להם שם הם הורסים עם מחיר מופקע.

Nitzanyo

New member
אני עכשיו חוסך כדי לטוס להופעה שלהם

אני מת לטוס להופעה שלהם אז עכשיו אני מתחיל לחסוך

למעלה