הופעות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

BurningUp10

New member
3 הופעות של דנה באיזור המרכז!

< 70 תל אביב תמונע - בית ליוצרים ולקהל 23:00 ו 15.06.07 להקה < 60 מרכז פאב מרפיס מודיעין 22:00 א 17.06.07 אקוסטי < תל אביב מועדון בר גריפין 22:30 א 24.06.07 אקוסטי

BurningUp10

New member
אז מי בא ולאיזו הופעה?!

כמו ששמתם לב בחודש האחרון יש די הרבה הופעות של דנה:) וחלק גדול גם במרכז! דנה מתארחת בהופעה של שרון חזיז 12.6 בזאפה בתל אביב. יום הסטודנט ב"ש 13.6 יום ד'. מופע בשתתפות: אסף אדמורסקי, ירמי קפלן וחמי רודנר. (באותו יום ביום הסטודנט גם ברי סחרוף עם עברי לידר) תיאטרון תמונע, ת"א, 15.6, יום שישי, 23:00, מופע "יום יום" (להקה). פאב murphy's, מודיעין (ישפרו-סנטר), 17.6, יום ראשון, 22:00, מופע אקוסטי (יניב דדון). המועדון 24 ("תיאטרון על הירקון"), ת"א, 20.6, יום רביעי, מופע הצדעה לרוקxן, 22:00, בהשתתפות אמנים רבים, כולל איחוד "בלאגן". בר גריפין, ת"א, 24.6, יום ראשון, 22:30, מופע אקוסטי (יניב דדון). סינדרום, ירושלים, 28.6, יום חמישי, 22:00, מופע אקוסטי (יניב דדון). אני כנראה אלך למה שבתל אביב. לתמונע כמובן:) אין כמו תמונע ועוד המקום 10 דקות מהבית אז בכלל:). להופעה האקוסטית אני אלך, כי מיזמן רציתי הופעה אקוסטית טובה באזור המרכז. ועם רעות כמובן שאני הולך להופעה של 24! יש אמנים כל כך טובים! קורין אלאל!!! וירמי ועוד טובים! מה גם שיש מצב שהיהיה שירים של בלגאן אז בכלל! זהו:)! כן יצא לי הרבה דנה החודש! אז מי בא ולאן?!

כתבה בקשר להופעה מחרותיים....../images/Emo205.gif

http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=495598&sid=123 תהנו
והכי חשוב תבואו!! צריכה להיות הופעה בתזונה!!

איך אתה לא מזכיר את המחווה לרוקסן?../images/Emo205.gif

20.6 הופעה במועדון החדש הזה של 24, הופעת מחווה למועדון הרוקסןןןןןןןןןןן עם איחודים של בלאגן ואיפה הילד!!!! וכמובן עוד מלא אומנים טובים.. אני בטוח שם

TziMHoNoa

New member
אפשר עוד פרטים על ההופעה הזו?

(כמו- איפה היא ובאיזו שעה..?)

mcfsv

New member
הופעה בת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo47.gif

finally! לא הייתי במועדון הזה. איך הוא? איפה הוא?
ומי הולך?? תודה רבה אלעד!! נפגשים בבאר שבע נכון?

BurningUp10

New member
אני הולך ל.

אני הולך לתמונע ולבר גפן בתל אביב האקוסטי

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifלוח הופעות מרוכז../images/Emo41.gif

יום הסטודנט ב"ש 13.6 יום ד'. מופע בשתתפות: אסף אדמורסקי, ירמי קפלן וחמי רודנר. (באותו יום ביום הסטודנט גם ברי סחרוף עם עברי לידר)
תיאטרון תמונע, ת"א, 15.6, יום שישי, 23:00, מופע "יום יום" (להקה).
פאב murphy's, מודיעין (ישפרו-סנטר), 17.6, יום ראשון, 22:00, מופע אקוסטי (יניב דדון).
המועדון 24 ("תיאטרון על הירקון"), ת"א, 20.6, יום רביעי, מופע הצדעה לרוקxן, 22:00, בהשתתפות אמנים רבים, כולל איחוד "בלאגן".
בר גריפין, ת"א, 24.6, יום ראשון, 22:30, מופע אקוסטי (יניב דדון).
סינדרום, ירושלים, 28.6, יום חמישי, 22:00, מופע אקוסטי (יניב דדון). כל היודע על הופעות נוספות, מוזמן להוסיף. תהנו .

הופעות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פרטים על כל ההופעות הקרובות, בשרשור הזה. אם ידוע לכם על הופעה נוספת, אתם יותר ממוזמנים להוסיף ולשרשר לכאן ../images/Emo140.gif תודה לכל המעדכנים ../images/Emo8.gif.

למעלה