הופעות... מישהו יודע מתי ההופעה הקרובה שלהם ואיפה??? פליז תעזרו לי...
מ מממעעיייןןן New member 31/5/03 #1 הופעות... מישהו יודע מתי ההופעה הקרובה שלהם ואיפה??? פליז תעזרו לי...
ש שנישחם New member 31/5/03 #2 אם אני לא טועה../images/Emo105.gif ההופעה הכי קרובה שלהם היא ביום רביעי בגני יהודה נראה לי... אני לא יודעת עוד פרטים עליה אבל זה בתהליכי בירורים וכנראה מחר אני אדע הכל..
אם אני לא טועה../images/Emo105.gif ההופעה הכי קרובה שלהם היא ביום רביעי בגני יהודה נראה לי... אני לא יודעת עוד פרטים עליה אבל זה בתהליכי בירורים וכנראה מחר אני אדע הכל..
B blinkgirl182 New member 31/5/03 #3 יש שתיים בקרוב.. יש אחת ב5.6 בבארבי בכפ''ס ויש אחת ב7.6 בשנטיפי עם שלום חנוך ואפשר לקנות לזה כרטיסים בנפרד (לא חייבים ללכת לשנטיפי קיצר..)
יש שתיים בקרוב.. יש אחת ב5.6 בבארבי בכפ''ס ויש אחת ב7.6 בשנטיפי עם שלום חנוך ואפשר לקנות לזה כרטיסים בנפרד (לא חייבים ללכת לשנטיפי קיצר..)
מ מממעעיייןןן New member 1/6/03 #4 תודה... טוב תודה... אם רק את יכולה להגיד לי מאיפה את יודעת אז זה יהיה סבבה...
ש שנישחם New member 1/6/03 #8 יש גם ב-27.6 בבארבי ת"א... ואם שאלת אותי - אז ההופעה בגני יהודה זה אח שלי וההופעה בבארבי זה מהבארבי.... צ'אווווווווו
יש גם ב-27.6 בבארבי ת"א... ואם שאלת אותי - אז ההופעה בגני יהודה זה אח שלי וההופעה בבארבי זה מהבארבי.... צ'אווווווווו
M MiStEr G u I t A r New member 1/6/03 #6 חבררהה - לוח אירועים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif