הופעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bזוהר

New member
הופעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* יום חמישי, 11.8, רונה וערן בהופעה אקוסטית בחיפה במרתף10. (להזמנות ובירורים: 04-8240762) *יום רביעי, 17.8, יערך ערב בתמונע- "ג'ם סשן" עם זאב טנא, ש"מטרתו להגדיר גבולות חדשים במוזיקה הישראלית", בין יתר האומנים תשתתף בו גם רונה קינן. לינק לפרטים מדויקים יותר- http://e.walla.co.il/?w=/214/759757 *למחרת, יום חמישי, 18.8, רונה וערן בהופעה אקוסטית בסינדרום בירושלים, רחוב הלל 18, בשעה 21:00 המשך שבוע נפלא :)

bזוהר

New member
לא נכון! חחחחחחח

זה לא בדיוק אותם מילים. :9 נו מה. מאיפה רצית שאני אכתוב. צריכים להגיד לי תודה שאני מעבירה את המידע בכלל! טפו עליכם. נועה תהני בטורקיה

noa08128

New member
חח

תודה זוהר *השתחוות* חח בקטנה זה היה בצחוק :] וכן אני מקווה שאני יחזור לפה בחתיכה שלמה.... אני לא פוחדת הפחד הכי גדול הוא הפחד מהפחד...

noa08128

New member
חח

תודה זוהר *השתחוות* חח בקטנה זה היה בצחוק :] וכן אני מקווה שאני יחזור לפה בחתיכה שלמה.... אני לא פוחדת הפחד הכי גדול הוא הפחד מהפחד...

קוֹבּ

New member
כוס אחתוק אמו רב רב רבו ערס! ../images/Emo13.gif

מאיזשהי סיבה לא כל-כך ברורה...

אני עוקב אחרי החתימה שלך, פחות או יותר. ממתי נכנס הקטע של המהפכה? הממממ.....טיסונה. קלרה.

galvin

New member
טיסונה הזה, כמו עלוקה הוא שרץ בשירו

תים!
אדית פיאף!

galvin

New member
טיסונע? טיסונא? טיסוניון!

הילדים שלכם משחקים סטנגה בחצר?

או.. הנה משהו שאני באמת מבינה בו...

אני משערת שאתן צריכות המשך
הגדרה מדוייקת יותר לפחד
אז הנה: "הפחד הוא רגע זה רגע לפני, בין לילה ליום הפחד הוא שער" אל תודו לי, תודו לאביתר |גאון| בנאי...

''אני אומר לכם, טיסונה הזה -

כמו עלוקה מה שרץ בשירותים. לתפוס אותנו על חם. אחרי זה התחיל להתפרע – לדפוק על הקירות, ללקק אסלות. אני אומר לכם, המערכת בשיתוק. צריך לנצל את זה. |אייקון של אלוהים|

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif אחח אין מילים בפי

לתאר עד כמה הסרט הזה ... אאאאאאא. ו טיקל, אהובי.
אהבה בלתי אפשרית. :(

גם לי אין.

גם לא צריך. לפעמים שתיקה לא מוסברת היא....היא. עוצמה. כשהילדים שלכם משחקים סטנגה אחרי צהריים.

bזוהר

New member
ניצוצוווות של הבנההה...

שוב חולפים כמו סרט נע, כמו רוח סערה... אחח
ואייי קבלו!!קבלו תקטע שטיקל צורח לקלרה: "קקקקלללללללללררררררררררהההההההההההההההההההההההההההההה" ורואים את כולם מסתכלים.. וברקע יש את ניצוצות יאוווו קטע חזק:) ואזאזאזאז המנהל הטמבל אומר (בצרפתית:) : "האהבה...אי אפשר לעצור אותה" אררררר.
סליחה

bזוהר

New member
אוף:/ למה זה לא הולך?

נו זה היה אמור לעשות המון מאוהבמאוהבמאוהב וזה דפוק אאא.

למעלה