הופעות

bluemoon2

New member
הופעות

אני יודעת שכבר היה שרשור דומה מזמן, אבל משום מה תפוז מסרב למצוא לי אותו... בכל מקרה, תהיתי כמה הולכים להופעות? הזמנתי את הכרטיס, וזה השלב שמתחילות לי הספקות אם ללכת או לוותר עליו... עצות וחוות דעת יתקבלו ביותר מברכה! תודה...

bluemoon2

New member
באופן אירוני,

בגלל שהתחיל לתסכל אותי כל הקטע של האיצטדיון של בטוח שיהיה מוכן בזמן... כרגע ראיתי באתר הרשמי בפורום שהעבירו את זה למקום אחר. עכשיו זאת כבר בעיה חדשה... איפה זה המקום הזה וכמה קשה להגיע לשם?! אווף. כל התהליכים האלה ממש מתסכלים

אל תדאגי, את לא תטוסי לפני שתדעי

את כל הפרטים שאת צריכה לדעת... אל תתייאשי, זאת חוויה נדירה, חיכינו לזה עשור שלם.. תתחילי לשמוע שירים שלהם, לעיין בקלסרים ישנים שאספת- תזכירי לעצמך למה את עושה את זה.. בסופו של דבר את לא תתחרטי על זה! הנה כמה פרטים שמצאתי על המקום שאליו העבירו את ההופעה... הוא נקרא National Bowl in Milton Keynes (ובלינק הזה יש כמה פרטים עליו) הנה הכתבה המלאה... גם רובי אמור להופיע שם בספטמבר, אתם חושבים שגם את זה יעבירו?

vicious2

New member
קודם כל- תודה...

זה ייאש אותי מאוד עד עכשיו, כל החוסר ודאות מסביב, אז עכשיו לפחות הפרטים נהיים יותר מדוייקים. בדקתי בערך איפה זה, זה לא נראה נוראי אבל גם הרבה פחות נוח להגעה מקודם (לפחות לדברי הרבה אנשים מהאיזור שם באחד הפורומים). מצד אחד זה הולך להיות הוצאה כספית יותר גדולה, מצד שני.. לא יודעת, הילדה בת ה-11 שבי ממש רוצה לעשות את זה... ובנוגע לרובי- ראיתי כתוב איפשהו שכן, זה כנראה יהיה מוכן רק לקראת 2007

הנה עוד כתבה שמצאתי-->

Wembley Stadium will be handed over to the Football Association by builders in June, sources have told Sky News. The news means that the Bon Jovi and Take That concerts scheduled for the stadium in June will no longer take place there. Bon Jovi will now play at the Milton Keynes Bowl on June 10 and 11, while Take That will perform at the same venue on June 24 and 25. Builders Multiplex are set to confirm the official handover date in an announcement to the Australian Stock Exchange at around midnight UK time. The handover date for the new stadium has consistently slipped, and the FA missed out on staging this season's FA Cup final at the newly constructed ground. Recent problems at Wembley have included a roof beam slipping, while there are worries that many workers will be laid off because a subcontractor has not been paid. Officials will now hope that with a definite handover date, the Robbie Williams and Rolling Stones concerts scheduled for August can go ahead, as well as the Community Shield and England internationals scheduled for the start of next season.

לדעתי, אם יש לך את הזמן והכסף

לא כדאי לפספס את ההזדמנות כי הזדמנות כזו לא בטוח שתחזור עוד פעם, ואני לא חושבת שתצטערי.

vicious2

New member
טוב,

עכשיו ההתלבטות עוד יותר קשה כי אפילו יש אפשרות להחזר כספי בעקבות השינוי של האיצטדיון, מצד אחד... מצד שני אני כן דיי רוצה ללכת ואין לי הרבה מה להפסיד (חוץ מכמה אלפי שקלים...?) אין איזה סיכוי שעוד מישהו נוסע להופעה הזאת במקרה, נכון?

למעלה