הופעת הבכורה!!!

M a r y J a n e

New member
הופעת הבכורה!!!

שהיתה בחיפה... כל מי שהיתה מוזמנת לשרשר בכיף חוויות ותמונות מההופעה
אני אספר בקיצור מה היה... (כי יש הרבה מה לספר..) אז.. ההופעה היתה ממש יפה, הם הופיעו בערך שעה רצוף! היו בנות מפגרות שבמילים פשוטות, הרסו את ההופעה! צרחו בכל הזדמנות בעיקר שרן רצה לדבר ושעילי דיבר הן אמרו "תדבר קצר"! פשוט בושה!
אבל ההופעה היתה ממש יפה, האולם היה מפוצץ, 95% היו בנות (היו כמה בנים מעטים + ההורים של עילי בוטנר) הם שרו פעמיים את "בואי נעזוב" ובסוף עילי אמר שכולם מוזמנים לקרבת הבמה
והם אחרי זה מיהרו לברוח למאחורי הקלעים
. אמ.. זהו בקיצור
אגב - צילמתי כמעט 500 תמונות בהופעה + 5 קטעי וידיאו בינהם, שרן רוקד

יוב101

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif

איזה שירים הוא שר חוץ מהשירים באלבום? הוא שר משהו מ"השיר שלנו"? את "את מביאה הכל לידי דמעות"? תעלי תמונות כשאת יכולה..
שמחה שנהנת

M a r y J a n e

New member
כל השירים שהוא שר היו מהאלבום......

חוץ משיר אחד של שלום חנוך שהוא שר וזה לא "את מביאה הכל לידי דמעות" ושכחתי להגיד קודם, שיש גם דואט עם הזמ ואת התמונות אני צריכה לערוך אז זה ייקח קצת זמן ויש לי שאלה שלא כל כך קשורה אבל בכל זאת אני אשאל... מישהו פה בפורום גם שייך לפורום הרשמי?

הייתי גם!../images/Emo9.gif

היה מדהים! ורן רקד ושר מדהים! והיה ממש כיף.. וכולם צעקו לרן.. וצילמו תמונות.. והייתה ילדה שצעקה באמצע לעילי "עילי תעשה לי ילד!" ואז עילי אומר לרן:" רן שמעת את זה?! זאת פעם ראשונה שצועקים לי.." ואז עילי כזה אומר לילדה" את יודעת ילד זאת אחריות וזה קשה.."
ורן אומר כזה:" עכשיו אני ישיר שיר שחלקכם בטוח מכירים.." ואז הוא שר את לנצח אנגנך לבד!
ואחרי המשפט הראשון, הוא כזה שכח ת'מילים והתחיל לצחוק.. ואז הוא אמר " תסלחו לי אני מתרגש.." והמשיך לשיר.. ואז הוא יצא.. ואחרי שתי דקות הוא חזר.. ואמר:"עדיין לא נגמרה ההופעה.." ואז הוא אמר " בחזרה הגנרלית גם הלכתי ואז שחזרתי כולם כבר הלכו.." ואז בסוף ההופעה באמת הוא הזמין את כולם מתחת לבמה.. ואז הוא שר את בואי נעזוב וכל הזמן יתקופף אלינו..! בקיצור היה הכי כיף בעולם!

M a r y J a n e

New member
העעעעעעע!!!!!!!

היו 2-3 שצעקו ביחד... "רן תעשה לי גדוד"/"רן תעשה לי ילד"/"רן אתה נסיך"/"רן אתה מלך"/"רן תעשה לי שבט"/"I LOVE YOU"- בטון פאקצתי במיוחד!! (תנסו לדמיין)/"כפרע עלייך"......... ורנוש הסמיק מהדברים האלה והיו פעמים שהו נאלץ להפסיק לדבר ולעבור ישר לשירים בגללם!!! חחח יש לי קטע של חצי דקה של רן רוקד!!!

תעלי את הקטע שהוא רוקד!

אני חייבת אותו!:) ושמעתי את הצעקות.. אבל בסוף הוא אמר שהוא לא שמע כימעט שום צעקה כי הייתה לו אוזנייה.. הוא הריד את האוזנייה פעם אחת בין אחד השירים לשיר הבא ודיבר ואז הוא ראה שכולם צועקים ואמר שהוא לא שומע בגלל האוזנייה ואז הוא הוריד את האוזנייה והתחיל להסמיק ולצחוק!

M a r y J a n e

New member
../images/Emo32.gif מישהו יכול לעזור לי..?

בקשר לפורום הרשמי.. אני לא יכולה להרשם לשם כי יש בעיה עם הקוד אבטחה שצריך להקליד (הוא אצלי איקס בהרשמה).. אני מאוד רוצה להרשם לשם

M a r y J a n e

New member
מישהו??

בבקשה??
אני רוצה להעלות גם תמונות ושם אפשר לעשות את זה יותר מסודר...

למעלה