הופעת החלומות שלכן?

Rose131

New member
הופעת החלומות שלכן?

תתפרעו- המקום, הזמן, האנשים, הפלייליסט, לפני ההופעה, אחרי ההופעה. תיאורים מפורטים. shoot. [הופעה של דה יוזד, מיותר לצייןP:]

../images/Emo99.gif

יום הראשון של החופש הגדול,בהיכל נוקייה והורידו את כל הכסאות כי זה לא פסטיגל 3> בשעה 22:30... אני שורה ראשונה עם כל החברים שלי 3> ברט עולה על הבמה ואומר "Hello Irael" ואז כולם צועקים 33> ואז הוא כזה Call this a mask, call me strong" Call me a mess, call me wrong. 'Cause sick hearts do fine With wasting their time" ואז קווין ג'ף ודן נכנסים בריצה ומתחילים לנגן את ההמשך של השיר סיק הארטס ואחריו ברט אומר לעשות מעגל גדול (דז'הוו*שורק*) ומתחיל לשיר את בוקס פול אוף שארפ אובג'קטס ובן דוחף אותי לפוגו ואז אני מתה ואז אני קמה לתחייה כי פתאום אני שומעת את ברט מתחיל לשיר את אוןמיי און 3> (עוד העתקה מהופעה אחרת אבל זהסתם כי זו הפנטזייה שלי ומותר לי 3>) ואז הוא שר את בלו אנד ילו וזורקים עליו נעליים3> ואז הוא שר את סיי דייז אגו כיככה בא לי:) ואז הוא אומר השיר הבא נרשם על ג'רארד ווי ההומו ומתחיל לשיר את האנדסוםהאווקוורד ופתאום ג'רארד עולה על הבמה ואומר: "אני לא הומו" ואז כל הקהל צועק "אתה כן" ואז הם משלימים3> והם שרים את אנדר פרשר :) ואז סליפקנות עולים על הבמה ושרים ומנגנים עם דה יוזד גרסה ארוכה לשיר צ'וק מי
ואז הם מסיימים את ההופעה עם : "We are the fucking used,And this is the first song we ever wrote" ומנגנים את מייבי ממוריז עם יו נויז 3> חלום שלי לראות בלייב את השיר הזה :)) *נשימהעמוקה* מאחורי הקלעים, מדברת עם ברט ומשכנעת אותו להתגרש מאישתו כי הוא מאוהב בי עד כלות נשמתו הוא מעיף אותה ואז שנינו עולים על הבמה ומתחתנים בפומבי
וקווין השושבינה
ואז ברט רב מכות עם ג'ף כי גם ג'ף מאוהב בי ואז אנחנו מחליטים שנתחתן שלושתינו ורק דן נרדם ולא מבין מה קורה

Rose131

New member
חחחחחחחחחחחחחח

וואי אלמוג יא מלכה לא הפסקתי לצחוק

חחחחחחחחחחחחחח לגמרי ריאליסטיXD

ואז סליפנוט..וג'רארד וואי.. וקווין השושבינה..

Because Of May

New member
חחחחחחחחחחחח אהבתי! XDDDDDD../images/Emo109.gif

ראסמי שגם אני לא הפסקתי לצחוק XDDD

DD:

הזמן? הערב מצדי. חח שלא יהיו יותר מדי אנשים ושיהיה בלתי נסבל ונידחף ונידחס ולא נוכל לנשום כל עוד נהיה מקדימה
שיהיו אנשים, אבל לא יותר מדי, ושיהיה קהל קהל ולא פאקצות שחושבות שזה קשוח
המיקום מצדי גם, היכל נוקיהXD בלי כיסאות כמו שאלמוג כתבה, שלא יהיה לי סטייל המורדים X_X הפלייליסט יכיל שירים מכללל האלבומים. במיוחד הייתי רוצה לראות את I caught fire, the ripper, on my own, yesterday feelings, blue and yellow, maybe memories, liar liar, take it away, poetic tragedy, greener with the scenery, bulimic, pretty handsome, box, buried myself alive נשבעת לכם אני יכולה להמשיך ככה עד מחר XD ובטח יש עוד 400 ששכחתי שידברו הרבה עם הקהל! ושייפגשו איתנו אחרי זהD: יחתמו יצטלמו ינהלו סמול טוק..הכל

whatascene

New member
רק של היוזד? נו..

[אבל רגע - מה? ברט נשוי? :O ] המקום - איזה מועדון קטן בנמל, אולי אפילו בשבלול, אולי משהו קצת פתוח או מקום עם חלונות זכוכית ענקיים. הזמן - דצמבר, רצוי יום גשום. האנשים - קצת מגעיל מצידי כנראה, אבל הייתי שמה הגבלת גיל על ההופעה הזאת. מעל 17 או משהו. אני רוצה הופעה בלי רעש מהקהל. הפלייליסט - וואו.. קשה. ממ.. בלי לחשוב כרגע על הסדר, אני רוצה שם את כל הדיסק הראשון והשני, כולל אנדר פרשר (וכן, היה ממש טוב עם ג'רארד היה מצטרף, פשוט כי זה שיר ששניהם שרו ביחד בהתחלה ושניהם צריכים לבצע בלייב). מהדיסק השלישי האמת שקצת קשה לי, כי אני לא מכירה אותו כזה טוב. אבל את רוב השירים אני חושבת. טוב, זה לא חוכמה, הייתי רוצה הופעה של איזה 5-6 שעות עם פשוט כל השירים שלהם, כולל הביסיידס (אפשר גם בלי שירי הקריסמס) וכולל 801 underground ו-back of your mouth (וואו איזה שיר). ואולי קצת מהחומר החדש, מעניין לראות על מה הם מקשקשים. (בקשר לזה, מה? שילוב של ILAD ו-LFTL? למה?! לעזאזל למה?!|סדשג|) ו.. זהו, נראה לי. מספיק לא? (וואו איזו צמרמורת מהרעיון הזה בכלל..) אחרי ההופעה - שישארו על הבמה, יקשקשו עם מעריצים, אולי יעלו כמה לנגן איתם קצת, למה לא. וכן, כל עניין ה-לנהל איתם איזה סמול טוק אחרי\לפני, למה לא. אבל לא צריכה שום הצהרות על אהבה אין סופית.. נראה לי :)

whatascene

New member
ועוד איזה משהו

לגבי הסוף, כנראה אין מנוס אלא לסגור את ההופעה עם on my own, אחרי הקשקושים והכל.

whatascene

New member
כי מניסיון העבר רוב האנשים מתחת לגיל הזה

צורחים ממש המון, אבל ממממממממממש. לא שזה אומר משהו לגבי כל מי שמעל לגיל הזה, אבל לרוב הם קצת יותר מתונים. חלק מהתגברות על להיות גרופי. ואם אני אלך להופעה בשביל לשמוע את הלהקה, זה מה שאני רוצה לשמוע, ולא את צרחות של שאר הקהל סביבי..

אני מעל גיל 17 וחלק מההנאה שלי

זה לצרוח ולשיר ביחד עם ברט לדוגמא את השירים במהלך ההופעה. אני מגיעה להופעה כדי להתפרק ולהשתחרר, מעבר ללראות ולשמוע את הלהקה האהובה עליי או אחת מהאהובות עליי בלייב. לא יודעת, לפחות ככה זה מבחינתי. אם זה היה מוגבל לגילאי 17 ומעלה, הייתי מאוד מאוכזבת. לא בשבילי, אלא בשביל הבנות והבנים היותר צעירים שוואלה, רוצים גם הם לראות את ההופעה ולהנות. ולמה לא בעצם? בכלל הכללה מטופשת? [לא אמרתי שאת ביצעת הכללה. פשוט זה יראה ככה אם יגבלו את ההופעה.
] לפעמים זה כיף פשוט להתנהג בילדותיות ולהגיד דברים מצחיקים שאמנם נשמעים מפגרים. במיוחד בהופעה של דה יוזד, שפשוט הם חבורה של בנים כלכך קרועיםםםםם.
אין מצב שהייתי יושבת בשקט ולא צורחת בהופעה של דה יוזד. הופעה מלאת אנרגיות ועוצמות אדירות.

whatascene

New member
זאת ההופעה שלי לא?

לא אכפת לי מה אחרים יחשבו, מצידי שלא יבואו
אני רוצה איזו הופעה משולבת, משהו בין מופעי האנפלאגד של MTV משנות ה90 להופעה רגילה מטורפת. כנראה שצריך פשוט שתי הופעות.

למעלה