הופעת המילניום

הופעת המילניום

פשוט הופעה נהדרת ומצוינת ומשובחת מאוד. הופיעו שם הזמרים שרוליק הרשטיק, איציק אשל, מנדלסון והרץ, יוני שלמה מצחפת, יעקב זינגבוים, ישראל פרנס, הרצליך ועוד ועוד. על הכל ניצח לייבלה ליפסקר. אפשר לומר שהמזגנים פעלו שם בשיא המרץ והיה מאוד נחמד, ופשוט האיכות והסאונד היו בצורה יוצאת מן הכלל. אפשר לומר שלא זכורה כזאת הופעה מוצלחת בהיסטוריה של המוזיקה החסידית. הכל טוב אבל חבל שכל מה שאמרתי היה שקר וכזב גמורים, הייתי שמח אם זה היה נכון מה שכתבתי אבל המציאות היתה שונה לכיוון השני כמובן. כמה חבל.

אוקיי1

New member
אלי הרצליך היחיד ששר נורמלי

ההרצליך הזה מצא חן בעיני!!! אע"פ שלא שמענו ברדיו את כל ביצועו אך לרגע מסויים שכן שמענו הוא נשמע טוב ומבטיח. אולי מישהו יודע משהו עליו? כמו מי הוא? האם פרסט קלאס מוציאים לו משהו?

מסכים איתך

הוא היה נשמע די טוב יחסית לכל הזמרים הצעירים שמציפים אותנו על שמאל ועל ימין. חושבני שפירסט קלאס מאמצת יותר מידי זמרים צעירים וזה לא הכי בריא בשלב חיתוליה של החברה לכן אמליץ למר רוזנברג לאמץ גם זמרים מפורסמים.

MENIMEN M

New member
מי שלא בא הרויח

פליבקים בהופעה?! בושה וחרפה וגם אמרו לי שבהתחלה השידור שהועבר בקול חי היה באיכות גרועה, ואיזה חום היה אני היתי בשורה 2 וכשיצאתי היתי כמו ספוג ספוג כולי בזעה פשוט ז-י-ל-ז-ו-ל מה שהלך שם. אבל לפחות הרוחנו שהם מכרו את הדיסקים ב 50% קניתי את יוני שלמה ואת ד"ש חם. דרך אגב איפה היתה רציתי להיפגש איתך

MENIMEN M

New member
אני יצאתי מהסנטר מזמן...

פשוט באמצע ההופעה היה צפוף מידי בשביל להכניס הודעה טוב לא נורא פעם אחרת. איפה בדיוק עמדת? וקנית איזה דיסק?

למעלה