הופעת ה5 שנים לזיכרו

ssttaamm

New member
הופעת ה5 שנים לזיכרו

תגידו בבקשה גם אתם חושבים שמוגזם לדרוש 120 שקלים כדי לראות את ההופעה הזאת? למה המחיר המופקע הזה? האם יוצאים מנקודת הנחה שכל אוהבי מאיר אריאל הם אשכנזים מסביון ומרמת השרון? יש חיילים שזה שליש משכורת שלנו, ויש זוגות צעירים שמנסים לגמור את החודש ומה בסך הכל ביקשנו? לראות הופעה טובה על הדשא....?

yossnet1

New member
ביחס למה?

שלמה ארצי - 195 ש"ח (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) דיויד ברוזה -110 רמי קליינשטיין 110 עמיר בניון 95 דני ליטני- 100 דני סנדרסון-100 אלו הם המחירים בארץ. בכל מקרה, נראה לי שיש מצב לכרטיסים מוזלים לחיילים.

ilovelior

New member
מסכים - המחיר ../images/Emo45.gifגבוה

נגיע בכל מקרה אבל עדיין מבאס המחירים האלו בארץ. הופעות ענק של זמרים בחו"ל עולים רק בקצת יותר , זה נראה לי לא פרופורציונלי! אני רוצה ללכת להופעות פעם בחודש ויותר (תרבות תרבות!) , לא רוצה להצטמצם להופעה פעם ב......!

yossnet1

New member
נכון מאוד

המחירים בארץ גבוהים מאוד גם להופעות מוזיקה וגם לתיאטרון מה שמשאיר את התרבות בידיים של אלו שיש להם. אבל בנוגע להופעה הזאת הטענה הנקודתית לא מוצדקת כי אלו המחירים בארץ ואין פה חריגה.

OrlyNL

New member
אני לא יודעת מתי ראית הופעה בחו"ל

בפעם האחרונה, אבל כרטיס למקומות נורמלים, להופעה טובה לא עולים פחות משמונים דולר, שזה בסביבות ה 350 ש"ח (בהנחה שאתה מתעלק על הטלפון של משרד הכרטיסים כל היום ובכלל מצליח להשיג כרטיס).

ilovelior

New member
סע ללונדון

תמצא שם כרטיסים ב30 יורו בממוצע. ויש הבדל השקעתי עצום מצד המופיעים. שלא תבין לא נכון , יש לי 120 שקל לשים, ואני אשים אותם , וגם אם היה לי קשה הייתי מארגן שיהיו לי 120 ש"ח, אבל אני לא אלך בצורה עיוורת ואגיד - כמה שיבקשו אני הולך, אני הולך ועדיין מרגיש צורך להעביר ביקורת. זהו.

OrlyNL

New member
קודם כל אני בחורה ולא בחור

(אורלי, כפי שמתשמע מהניק שלי). חוץ מזה, כתבת על הופעות בחו"ל. אז התכוונת ללונדון, ואני דיברתי על ארה"ב. שתיהם נמצאות בחו"ל. אמנם אני לא חייה בארץ כבר כמה שנים, אבל לפני שנה וחצי הייתי בביקור מולדת ושילמתי 100 שקלים להופעה של כנסיית השכל ואהוד בנאי. אז חשבתי ש120 שקלים זה דווקא לא הרבה. אבל אם אתם טוענים שכן...מי אני? קטונתי. אולי הדיון צריך להתמקד בסיבה שבגללה ההופעה עולה כ"כ הרבה. דעתי? הרבה זמרים-הרבה כסף שצריך לשלם לזמרים, הפקה גדולה - הרבה כסף שצריך לשלם לאנשי ההפקה. מה דעתך?

OrlyNL

New member
אני לא עשיתי השוואה

ilovelior עשה את ההשוואה. אני רק תיקנתי את הטענה שלו שהופעות בחו"ל לא יקרות.

ilovelior

New member
הכל יחסי

ההופעות בחו"ל יקרות לנו , אבל להם? לא משנה , בכל מקרה אני אגיד מה שחשבתי, ותירגעו טיפ טיפה כולם , למה אני אומר את זה בשיא השקט , בלי שום זץ של אש. אני מגיע להופעה, וההחלטה שלי להגיע הייתה לפני שקבעו לזה סכום, וגם הסכום לא משנה יותר מידי בעיני כזה מגיע לדברים שממש חשובים לי כמו זה. אבל דעתי בלי קשר היא ש120 ש"ח הם הרבה כסף יחסית למה שהולך פה, ולכמות שאנשים מרוויחים בממוצע או יותר נכון ברוב. זהו. זה הכל - ואין קשר לומר פה - ואם אתה רוצה אל תבוא וכו'...

Skippy1

New member
אבל אתה שוכח רגזני

שההופעה הזאת היא לא הופעה של אדם אחד. בהופעה הזו יופיעו כ 20 אומנים שונים. המחיר סביר לחלוטין. דחילק! 120 ש"ח זה באמת לא סוף העולם.

exit_from_here

New member
120 שקל זה המון כסף...

פלוס נסיעות וכו',אני ממש לא חושב ש20 האומנים האלה לוקחים כסף כמו הופעה רגילה,אם בכלל ואני בטוח שהעלויות לא כאלה גבוהות ו120 שקל זה מטרות רווח מוצהרות,זה עשיית כסף מהמוות. אולי לך יש 120 שקל בארנק,אני אישית לא בטוח שיש לי 20.

Skippy1

New member
אוי עכשיו באמת הגזמת!!!

"זה עשיית כסף מהמוות..." נו באמת.... מה יש??? בני משפחתו של ג'ון לנון לא נהנים מתמלוגים מיצירותיו עד היום??? ורשימת האומנים הזו עוד ארוכה מאוד, ומיותר להזכיר אותה כאן! מה ההתנצחות הזו לא ברור לי בדיוק. יקר לך 120 ש"ח, אל תבוא. אם זה יקר לך, זה כנראה לא ממש חשוב לך? מאיר אריאל אמנם היה בן קיבוץ, אך זה לא אומר שההופעות לזכרו צריכות להיות על טהרת הסוציאליזם. אני לא אדם עשיר, וכמו חברים רבים בפורום הזה, גם אני לא גומר את החודש, אבל אני לא מחפש טובות מאף אחד. והסיבה לכך היא שאין לזה צידוק. זה אחד הדברים שהכי הורגים אותי בארץ. לפני שבועיים מדונה הופיעה במדיסון סקוואר גארדן בניו-יורק. מחיר כרטיס זול עמד על 150$... לא ידוע לי על מישהו שעמד בחוץ וצעק יקר לי. יקר לך חביבי - אל תבוא. אם זה לא יקר לך, זה כנראה מספיק חשוב לך, ועל דברים חשובים משלמים. ולסיום - אני דוקא שמח לשמוע שהכסף שנגבה מהכרטיס שלי מממן מפעל הנצחה לאחד היוצרים החשובים בתולדות המדינה.

סטלבטן5

New member
נכון מאד, יקר וחבל

חבל שאני לא אוכל להיות שם כי פשוט אין לי כסף, אין. אני לא מסכימה עם מה שאמרת- אם משהו באמת חשוב לך משלמים! מה זאת ההתמסחרות הזאת. זה מגעיל לגמרי. אני בכל אופן מאוכזבת, ב5 שנים לזכרו אני כנראה אצטרך לשים איזה אלבום בבית וזהו. חבל.

האם גם 100 זה יקר?

כי אולי תהיה אפשרות לרכישת כרטיסים מוזלים דרכי! רק משבוע הבא אומנם אבל בכל זאת גם לתפרנית כמוני 20 ש"ח עוזר במשהו... אגב המכירה זורמת מאוד יפה ואני ממליצה להתארגן בזמן.. אני אודיע כשיהיה מצב לרכוש דרכי. שירז

למעלה