הופעת מחווה לסיד בארט

DICKPARRY

New member
הופעת מחווה לסיד בארט

ציף ציף שלום: נערכה הופעת מחווה לסיד בארט שבה היו הפינק פלויד ורוג'ר ווטרס(בניפרד)הופעה פצצה עם כל השירים הישנים של סיד זכרונו לברכה,שאלתי אלייך האם ידוע לך אם ההופעה הזו עומדת לצאת על גבי DVD

לא פורסם דבר על כך

אך לא אתפלא אם זה יקרה. חלק מההכנסות באותו ערב הועברו לצדקה - לעמותה המסייעת לאנשים עם מוגבלות נפשית - ואם ייצא DVD הם בוודאי יוכלו להגדיל בהרבה את ההכנסות.

ההופעה

נמצאת באתר הדוקטור - כמובן אודיו בלבד - הופעת מחווה נפלאה, מיטב השירים של בארט עם ביצועים מרגשים, איאן בארט דיבר על הדוד(?) שלו. הפלויד ללא רוג'ר עשו את ההדרן עם ארנולד ליין ובייק... אחרי ההופעה ההיא, הדוקטור משמיע את שיין און (חלקים 1-9) מהופעה בקנדה מ-1975, וזה לידיעתך ציף, ווטרס אומר שהשיר נכתב על סיד בארט (כן כן ב-1975, ולא כפי שנטען שבלייב 8 זו הייתה הפעם הראשונה שהם הודו שהשיר נכתב על בארט), בכל אופן, ביצוע נפלא ומלא אילתורים... מומלץ. nobody knows where you are how near or how far

DICKPARRY

New member
הופעת מחווה לסיד בארט

אני לא מכיר את האתר הדוקטור ,אתה יכול בבקשה לארגן לי לינק לאתר הזה ,האם ניתן להוריד משם את ההופעה או רק לשמוע אותה? ד"א בהופעה הזו הם שילבו שם שקופיות ואפקטים מטורפים כמו שסיד אהב ,מקווה מאוד שזה יצא על גבי DVD , בכלל כל פרט של פינק פלויד שיוצא בעריכה מחודשת ומקורית או DVD זה נכס לשנים רבות(מחכה לDVDהחדש של גילמור ולהוצאה המחודשת של האלבום הראשון של פינק פלויד שאמור לצאת בספטמבר-עריכה פצצתית של שלושה דיסקים +סיפרון)

הקישור נמצא בקישורי הפורום

יחד עם זאת, לאור העובדה שלפי הדיווח כאן הוא משמיע חומרים חדשים באופן בלתי חוקי - ולא רק חומרים היסטוריים - אני אוריד את הקישור, ואבקש שלא להפנות אליו יותר מעל גבי הפורום.

מדוע?!

הדוקטור עצמו מביא כתבות מעיתונים כתובים ואלקטרונים שמשבחים את העבודה שהוא עושה. ועוד משהו שכדאי לשים לב אליו, בpodcast האחרון, הוא הודה לדיוויד גילמור שנתן לו אישור לפרסם תמונות מהאירוע. לא יודע אבל יש לי הרגשה שהוא קשור לפלויד בדרך זו או אחרת.

אם הוא מפרסם תמונות באישור

אזי הוא צריך גם אישור לשידור ההקלטה (ולהקלטה עצמה). האם הוא אמר אם קיבל הרשאה כזו?

למעלה