הופ! גם אני פורש...

the mnm factor

New member
הופ! גם אני פורש...

ולמה? כי פשוט אין כאן אף אחד שרוצה לעשות שלום... אין לי טעם לדבר עם חבורת צמאי דם... שכל מה שהם רוצים זה להרוג, להעיף, לדפוק ולחסל. אני מעדיף לדבר עם אנשי שלום ומוסר, שתמנגדים למלחמה ומאבקי כוחות- מעדיפים לשבת ולדבר במקום לשבת ולעצום עיניים- וכאן רק טוחנים מים... כולם כאן בטוחים שהם יודעים מה "הצד השני" רוצה... כשהם בעצמם קוראים לצד הזה מראש "האויב". לכן, זה לא שלנו אין פרטנר לשלום- הפורום הזה הוא הוכחה ניצחת... שלערבים אין פרטנר לשלום יותר מלנו- אתם, חברים, ההוכחה לזה. שלא נדבר על זה שנושא הפורום כבר מזמן לא רלוונטי- ההתנתקות כבר קרתה... א משנה כמה תבכו. כבר כמה חודשים שאני בא לפה רק כי מאזן הימנים-שמאלנים כאן פשוט איום ונורא וחבל לי להשאיר עכשיו שמאלנית בודדה (רותם) אל מול חבורת אנשים שלא רואים דבר פרט לעצמם- לא חושבים על צדק או מוסר חס וחלילה... כי דם יהודים שווה יותר מכל דם אחר. בושה. ולכן אין לי עסק בפורום כזה. תודה ושלום, עידו.

noamgk

New member
צעירי השמאל אוהבים מילים גדולות.

כש"שלום" עומדת בראש הפרמידה. אתה צריך להבין שאין כאן שאלה של פרטנר או לא, אלא שאלה של שלום או לא. אנחנו מפחדים מהשלום שלכם כי משמעותו מוות. אני מעדיף להלחם ולהיות "צמא דם" למען שלום אמיתי, מאשר להתרפס על ברכי רוצחים ומכחישי שואה למיניהם כדי לזכות בפרס נובל לשלום.

noamgk

New member
אני לא יודע מה איתך,

אבל אני מעדיף למות במלחמה מאשר למות בגלל שלום הזוי. לפחות במלחמה אני אמות כדי שאחרים יחיו.

the mnm factor

New member
העניין הוא

שבמלחמה אתה בטוח תמות, בשלום יש סיכוי גדול (או לדעתך קטן.. אבל קיים בטוח) שתחיה, ואפילו תחיה טוב. ואגב, זה לא משנה למה אתה מת- זה משנה מה אתה עושה כדי למנוע את זה.. אתה לא עושה כלום.

noamgk

New member
להפך!

בשלום מהסוג שאתה מאמין בו אתה בטוח מת, אלא אם אתה מספיק לברוח מהמזה"ת (כך שבכל מקרה אתה מפסיד). במלחמה יש לך סיכוי למות בדיוק כמו שיש לך סיכוי לחיות (50%). אחרי השלום שלך בא רק מוות, ואחרי המלחמה באים חיים. ואל תשכח מי תבע את הביטוי "קורבנות השלום"...

Rotema3

New member
מבינה אותך, ומצדיקה.

אני גם חושבת על לעזוב את הפורום. פשוא אין טעם להשאר כאן, רק טוחנים מים כאמור. אתם הולכים עם ראש בקיר, ומשלמים על זה מחיר כבד. כל הצדדים. אני גם פורשת. הרבה זמן אני כבר רוצה. שיהיה לכולכם כל טוב, מקווה שתבינו עם הזמן שאין אף פתרון לימין, ושאי אפשר להמשיך ככה. שלום.

the mnm factor

New member
אני רק מגיב להודעת הפרישה שלי

אח"כ אני מתחפף... אין לי טעם להיות פה כשאין לי עם מי לדבר.

One Echoe

New member
../images/Emo10.gif.

ממש חבל לי שאת עוזבת רותם... טוב, נדבר באייסי כבר:)

very dark girl

New member
תראה,

תקרא לזה איך שבא לך, אתה בורח. וחבל. כל מי שעוזב ככה בורח, גם ימנים וגם שמלאנים. חוץ מזה, טוב שאתה לא מכליל... עשו טובה חבר'ה, תפסיקו להתנהג כמו קדושים מעונים, יש לכם בעיה? תעלו אותה, תבקשו מאנשים לענות לכם. כל אחד יכול לכתוב הודעת פרידה אצילית על כמה שהוא צודק וכל האחרים סתם מורחים.

the mnm factor

New member
לברוח זה רע?

מי קבע? אני בורח מכל האנשים האלה... שפשוט דוחים אותי... מה רע בזה? אני לא מכליל (ואם הכללתי אז זה בטעות ולא התכוונתי), פניתי לכל אותם שאני לא סובל- לא אמרתי שכל מי שבפורום הזה הוא מה שאמרתי- אמרתי שיש כאן ערמה מאוד דומיננטית של צמאי דם- כל כך דומיננטית של אחד שלא צמא דם כמוני, אין טעם להיות כאן. "יש לכם בעיה? תעלו אותה"- זו ממש בדיחה שאת כותבת את זה... רק מוכיח שלא הסתכלת על הודעה אחת שלי בפורום! אני כמה וכמה פעמים העלתי את "הבעיות שלי" (של המדינה) וביקשתי מימנים פתרון- את יכולה לחפש בארכיון ותגלי שעד עכשיו הם לא הציעו לי אלטרנטיבה למה שאני מציע... ככה שאני העלתי את "הבעיות שלי"... לא הייתה תשובה- רק קללות, אין לי מה לעשות כאן. אפילו לא כתבתי בהודעת הפרישה שאני צודק וכל השאר טועים... אמרתי שכאן כולם (כמובן שלא כולם) כל כך קיצוניים שאין לי אפילו למה להיות כאן.

very dark girl

New member
../images/Emo6.gif

מצטערת מאוד אבל מה שכתבת כאן בהודעה שונה מאוד ממש שכתבת בהודעה למעלה... אגב, קיבלת את המסר שלי?

the mnm factor

New member
כמובן ואף החזרתי במסר

אני מודע שהודעת הפרישה הראשונה קצת יותר אלימה... אני קצת מושפע
אחת הסיבות שמהן אני פורש היא שאני לא אצבור עוד אלימות בתוכי מהפורום המאוד אלים הזה. אני מצטער על כך שהודעת הפרישה הראשונה שלי הכילה הכללות וגידופים.

למעלה