הופ הופ ויאללה יאללה..מה קרה כולם פה נעלמו

moranosh7

New member
הופ הופ ויאללה יאללה..מה קרה כולם פה נעלמו../images/Emo35.gif

להתעורר
חשוב מאוד שכולם יהיו פה נוכחים.. הפורום היה קצת יבש בחודש האחרון אולי קצת יותר... אז חשוב מאוד כמו שאריאלה אמרה, אוטוטו הדיסק יוצא וכולנו מחכים לו בכיליון עיניים.. אז ככה בשביל לעורר את הפורום אני אתן לכם שאלון חמוד וככה נוכל להכיר אחד את השני יותר טוב.. 4 דברים שאתם לא יודעים עליי? 4 מקצועות הכי אהובים בבית ספר? 4 סרטים שהייתי רואה שוב? 4 תוכניות / ערוצים שאני צופה בהם? 4 ספרים שהייתי קורא/ת שוב? 4 אתרים שאני מבקר/ת בקביעות? 4 מאכלים אהובים? 4 מקומות שבהם הייתי רוצה להיות? 4 זמרים שאני הכי אוהב/ת?

moranosh7

New member
תשובה..

4 דברים שאתם לא יודעים עליי: יש לי עוד 5 אחים, 4 אחיות ואח גדול. אני אוהדת מכבי חיפה מגיל מאוד מאוד קטן. אני לא אוהבת אבטיח! אני אוהבת לקרוא את העיתונים מהסוף להתחלה. 4 מקצועות אהובים: את התיכון סיימתי מזמן אבל אהבתי את גרפיקה ואומנות אנגלית, ספרות, לשון 4 סרטים שהייתי רואה שוב: צ'אק ולארי המוהיקני האחרון בבל וזיכרונותיה של גיישה 4 תוכניות/ערוצים שאני צופה בהן: אמא יקרה לי נמלטים ויוה מונית הכסף 4 ספרים שהייתי קוראת שוב: מלאכים ושדים האלכימאי התא מלך החומוס ומלכת האמבטיה 4 אתרים שאני מבקרת בקביעות: מתכתבים מקושרים מיי ספייס וואלה 4 מאכלים אהובים: קוסקוס ומפרום חריימה פיצה פסטה 4 מקומות בהם הייתי רוצה להיות: אוסטרליה איטליה דרום אמריקה ארה"ב

moranosh7

New member
אה.. ושכחתי להוסיף 4 זמרים אהובים עליי..

אריק ברמן מירי מסיקה שירי מימון הדיווה שלי! וכמובן גילת'וש שלנו!

1mayush

New member
../images/Emo39.gif

4 דברים שאתם לא יודעים עליי? סודי מידי
לא אוהבת בוטנים
כדורגל לא מדבר אליי בכלל
יש לי אח אחד בצבא והשני עוד חודש מתגייס [= זהו נוו.. 4 מקצועות הכי אהובים בבית ספר? חח מה אהוב ? ספורט אינטרנט ספרות זהו
4 סרטים שהייתי רואה שוב? יש יותר מידי
4 תוכניות / ערוצים שאני צופה בהם? 22 HOT בידור ישראלי (= 4 ספרים שהייתי קורא/ת שוב? ואוו .. מישהו לרוץ איתו לא יודעת מה עוד .. 4 אתרים שאני מבקר/ת בקביעות? תפוז וואלה Ateenk שירונט 4 מאכלים אהובים? סיני אורז (שאני מכינה
) פסטה שניצל-חזה עוף 4 מקומות שבהם הייתי רוצה להיות? איטליה ארה"ב לפלנד אוסטרליה 4 זמרים שאני הכי אוהב/ת? יוסי אזולאי גילת :) ג'סטין טימברלייק עברי לידר עידן יניב

למעלה