הופ הופ טרללה גדלתי בשנה

הופ הופ טרללה גדלתי בשנה../images/Emo166.gif

מתחילים משחק חדש. הביאו לי את כל שירי הילדים שאתם זוכרים! לדוגמא: בובי, בימבון ובימבה: "בימבה בובי ובונבון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד, תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים.... הרבה הרבה יותר יפים! בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ו....בונבון בובי בובי בימבה בונבון בובי בימבה ובונבון ! זעם הרשע... מנסה לגנוב את בימבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח... כי בימבה חכמה. כי בימבה ....... ח כ מ ה !!! (חה חה חה)

naps

New member
טדי טדי

דובון קטן ושוודי אני אוהב אותך המון! הו, טדי הדובון
נד נד נד נד רד עלה עלה ורד עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה טוב, אין לי כח עכשיו לכתוב הכל. אני אשאיר לכם לכתוב קצת, ואז אשלים אם אני אחשוב על דברים שלא רשמתם. סליחה על העצלנות. לא ישנתי בלילה...

קולאז

New member
מה עם...

דלת הקסמים, פשושון אוהב לישון (על הכרית הענקית), פלפלת, נצנץ (ה-תוכנית), רחוב סומסום (הידעתם שאריק ובנץ הומואים...), נילס, סודי סודות, הלב וכל שאר התוכניות בערוץ הראשון שחני נחמיאס הופיעה/דיבבה בהם...

אתנה33

New member
הנושא החביב עלי ../images/Emo166.gif

שובי דובי הרכבת אבי קנה לי אוטו ברבא אבא מסיבה של סמבה פסטי כן נכון לא נכון עודני ילד המשפחה שלי השפן הקטן אמת או חובה ילד פלא דונלד דק היפו היפי הלילות הקסומים כולם הלכו לגמבו אחותי הקטנה אברא קדברה שובב עם לב זהב צילי וגילי נדנדה פרש רד אלינו אוירון דובי דוברמן הצריף של תמרי ראש כרוב אישה באבטיח המפוזר מכפר אזר עץ הכוכבים עוג מלך הבשן בולבול מדוע הגברה לובשת פיגמה מה עושים העצים מה עושות האילות כושי כלב קט עגלה עם סוסה שעון בן חייל גני גיבור יש לנו תיש שלום כיתה א´ אלף בית חמש שנים על שפת ים כינרת החופש הגדול ריח דבש וריח מנתה שיר הקרוסלה הסביביון שלי שיר ערש הבובה ימימה עשר אצבעות לי יש שנים סינים שימי ידך בגינת הירק בערוגת הגינה לדוד משה היתה חוה תרנגול אני האוטו שלנו הנהג שלנו חברמן פיל פילון דובון יומבו במדינת הגמדים גינה לי אודי חמודי אצא לי אל היער ויש עוד המון המון שירים אבל די כואבת לי היד..... אתנה

זיגוטה1

New member
עמיקו?

"שלום רב לכם חברים, מה שלומכם? לא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מיליונר גם לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר מה נשמע חבר? ייהי... מה נשמע? לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להסתתר גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע רק חבר שלכם ולא יותר רק חבר שלכם ולא יותר.. וזאת האמת לאמיתה, חברים!"

Subil

New member
הבית של פיסטוק...

רגע עם דודלי בולי צבי הנינג´ה פרפר נחמד פינוקיו שלתיאל קוואק Bye Bye Mr.Sub

למעלה