הופ הופ טרללה תמונות מהופעה עם סנטנה
A aYaLoLy New member 22/5/03 #5 ראיתם בן אדם יותר מושלם?!../images/Emo99.gif תודה דרורררררררררררררררררררר הוצאת אותי מהבאסה עם התמונות האלההההה
ראיתם בן אדם יותר מושלם?!../images/Emo99.gif תודה דרורררררררררררררררררררר הוצאת אותי מהבאסה עם התמונות האלההההה
א אלמונית אדמונית New member 22/5/03 #6 אהה ראיתי אותם כבר מלפני כמה זמן... בדיוק חמות מהתנור, כמה שעות לאחר שהם צולמו...
ט ט ל i i ש New member 22/5/03 #7 אכן כן התמונות יפות... אבל אלכס עדיין הומו קטן חמוד יפה שמנסה להפסיק לעשן ושם פלסטר כדי להסתיר את ההיקי של דרור
אכן כן התמונות יפות... אבל אלכס עדיין הומו קטן חמוד יפה שמנסה להפסיק לעשן ושם פלסטר כדי להסתיר את ההיקי של דרור
C crazy4tc New member 22/5/03 #10 הוא בוגד בז'קט האדום!!!!!!!! עם הז'קט הלבן!!!!!!! איזו בגידה!!! איך הוא לא מתבייש?! ועוד לפרסם את זה באינטרנט?! פשוט חוצפה!!!
הוא בוגד בז'קט האדום!!!!!!!! עם הז'קט הלבן!!!!!!! איזו בגידה!!! איך הוא לא מתבייש?! ועוד לפרסם את זה באינטרנט?! פשוט חוצפה!!!
C crazy4tc New member 22/5/03 #12 ../images/Emo46.gif טל... מותר לי להתחרפן היום!!! ומי כמוך יודע!!!! חוצפה!!!!!
C crazy4tc New member 22/5/03 #14 טללללללללללללללללללללללללל גם אני אוהפת אותך!!!!! דרך אגב- עדיין לא אמרת לי באיזה אפשרות כדאי לי לבחור...
טללללללללללללללללללללללללל גם אני אוהפת אותך!!!!! דרך אגב- עדיין לא אמרת לי באיזה אפשרות כדאי לי לבחור...