הופ הופ טרללה

נועית10

New member
../images/Emo49.gifאישה מדהימה../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יקרתי להיות הלדתך אאחל לך את כל הטוב שבעולם, שיהיו לך הרבה ימים מאושרים הרבה רגעים של נחת המון ימים שהשמש תאיר ותזרח למענך. ימים של הצלחות, בריאות ותקוות. שמשיכי להיות מקסימה ונהדרת באהבה ממני

ella59

New member
../images/Emo49.gif המון אור ואושר והעיקר הבריאות |בלון

0ziris

New member
../images/Emo65.gifשפע: בריאות אושר עושר ואהבה ../images/Emo49.gif

anchi1512

New member
../images/Emo65.gif Happy Birthday ../images/Emo65.gif

מאחלת לך אושר גדול והרבה כוח ובריאות ושתמשיכי להאמין בו ובעיקר בעצמך וביכולותייך. מזל טוב ליום הולדתך והלוואי ושנת חייך זו תהיה הפתח לשנים הנפלאות והמאושרות בחייך מעתה ועד עולם... באהבה
ענת

../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifהמון ברכות ומזל טוב

שתתגשמנה כל משאלות וצפונות ליבך הרבה בריאות ושלווה מכל הלב מדי

נירה63

New member
מזל טוב אישה יקרה ואהובה.../images/Emo24.gif

מאחלת לך את כל הדברים הכי טובים יפים ונפלאים שבעולם. שכל חלומותיך ומשאלותיך תתגשמנה ושיהיה לך ולילדיך הכי טוב שבעולם. אוהבת אותך מאוד, נירה.

A N N 7

New member
../images/Emo16.gifגם שבוע טוב וגם שנה טובה.../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

הרבה אושר גם ממני שאני חדשה כאן יחד עם כול הפורום נתינה מהלב חני באהבה. עד מאה וחמישים

מזל טוב! לא ידעתי שגם את בתולה..

ויש בינינו הפרש של 4 ימים בלבד.. (לי כבר היה..) אז אאחל לך מזל טוב, ושהשמיים יהוו עבורך את הגבול לכל מה שתרצי להשיג. בהערכה רבה, דניאלה

tamidb

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב

מאחלת לך שנה של התחלות נפלאות שנה של הגשמת המשאלות בריאות ואושר לך ולילדיך באהבה ונשיקות תמי

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב עד 120 וכמובן שיהיה חג שמח ומתוק (מתוק כל השנה)...

חברים אהובים שלי

תודה על הברכות המרגשות מי ייתן ותתגשמנה עבורי ועבור כולם שנה מתוקה

יקירתי

מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך בריאות ואושר הרבה נחת מהאפרוח שלך (וגם לו רק בריאות, בריאות ו...בריאות) מצרפת גם איחולים לשנה טובה ומתוקה מלאת הפתאות טובות ושמחות מאחלת דגנית וכל ב"ב

למעלה