הופ הופ טרלללה

הופ הופ טרלללה ../images/Emo213.gif ../images/Emo65.gif

מייבשור יקירתי.....
הנה גדלנו בשנה 29.12. לך, ולי ברכות לשנים מאושרות מהנות והעיקר בריאות
קבלתי הפתק לפוסטה , אקפוץ מחר ולבנתיים שאי תודה קבל עם ועולם תזכרי אשה יפה ומדהימה שאני אוהבת אותך מאד
את בוקר חגיגות המומולדת פתחתי בהרצאה מעלפת ומאלפת, מפיו של דנדן בולוטין, שערך מסע קייאקים בפיורדים המושלגים של צ'ילי , במשך שלושה שבועות עם עוד חמישה ישראלים הרפתקנים ומוטרפים כמוהו , אבל הלוואי עלי מסע מדהים שכזה , שהבהיר לי תובנה חשובה , שלו יכולתי לחיות את חיי מחדש , לא הייתי הופכת בורגנית , אלא משקיעה רק בטיולים בכייף ובהנאות .
. לאחריה , קיורטוש הונגרי מדיף ניחוחות קינמון ושוקולד ,בצרוף תה צמחים בבית הקפה שמתחת לסינימה -סיטי בראשל"צ ,
מסע קניות מענג בו גוהץ כרטיס הויזה הלוך ושוב עד שקבל סחרחורת בכמה חנויות שוות שהחלו מכירות סוף עונה ,ושגרמו למכסה הבגאז' להסגר בקושי סיים כמעט "יום מפרך" חקשמייח

רונה 2346

New member
../images/Emo140.gifברכות לחוגגות יום הולדת../images/Emo140.gif

מזל טוב. בתמונה יפו - ככר המזלות.

maybesure

New member
תודה תודה מותק!!

וגם לך כמובן! יומהולדת שמח עד הירח ובחזרה
מאחלת לך כל הטוב והאושר שבעולם, שתזכי לחיות את חייך כפי שאת בוחרת ותמשיכי לדעת להנות מהם כמו שאת יודעת!
מזל טוב עד מאה ועשרים לפחות תמיד רק בשמחות.
אוהבתותך מייבי אגב.. דןדן הנ"ל למד בביה"ס התיכון בו למדתי, נדמה לי שכבה אחת מעלי. יש להם איזו חווה לאימוץ חיות בר פצועות ויתומות. אכן אנשים מיוחדים.

פייטוש

New member
ילדה גדולה שפע ברכות ואיחולים מפייטוש הירושלמ

ישירות מהכותל ומפייטוש מהיום בערב

אנפה2

New member
מזל טוב לחוגגות,../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

הרבה בריאות ושנים של אושר.

w o m a n 10

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif2X לבובותיים../images/Emo65.gif

אמנם באיחור [יש לי אישור מראש עירית וינה] אבל מכל ה
המון מזל טוב לכן בנות החמד.
מאחלת לכן שתתגשמנה כל משאלותיכן לטובה.
חיבוק חזק לכל אחת מכן בתקווה שאתן זאת בקרוב על אמת.
שוקולדה, אני מכירה אחד שאחרי שיצא לפנסיה התחיל לעשות כל מיני טיולים משוגעים בעולם, עד שמיצה
אז יאללה, בלי תירוצים
שיהיה לכן רק טוב ממני אליכן

תזרקי פרור שטרודל לאלו שחיכו לך בחושך../images/Emo140.gif

דנקשיין......... ראיתי ב CNN שישו מילא את משאלתך ושלח אליך פתיתי שלג תוצרת 2011 תודה על הברכות ברוכה השווה אני בציפייה לתמונות

למעלה