הופ הופ...!

The Mad Hatter

New member
הופ הופ...!

וסלחו לי על הכותרת המפגרת והלא-מושכת במיוחד. היתה לפורום התחלה מצוינת, אבל...עמוד? בשבוע? זה לא טוב. אז אני לא ממש טובה בדיונים עמוקים, לפחות אני מודעת לזה. בגלל זה אני לא אפתח בדיון עמוק. אם הספרים (לא רק עולם הדיסק, כן? כל ספר של הטרי הגדול) היו נהפכים לסרטים, מי הייתם רוצים שישחק את הדמויות? ובהזדמנות זו-מה עם הסרט של "בשורות טובות"? לפי מה שאני הבנתי מIMDB, אמורים להתפרסם פרטים (אין לי מושג *איזה* פרטים, אבל פרטים זה טוב) עוד החודש... מישהו? משהו? מידע? :)

Death of Rats

New member
קאסטינג קול לבשורות טובות../images/Emo99.gif

אני מניחה שכולם שם יצליחו לסגל לעצמם מבטא בריטי כדי לקבל את הכבוד לשחק בסרט הזה ^_^. קרולי-ג´וליאן מקמהון (קול מ"מכושפות") בתוספת מבטא בריטי. הבן אדם פשוט נועד אל התפקיד הזה. אזירפאל-אם הוא צעיר אז מישהו לא יפה מדי ולא מכוער מדי.... אר.... אין לי רעיון. אם הוא מבוגר אז ללא ספק רובין וויליאמס (השחקן, לא הזמר
). ניוטון-אררר.... דין קיין? (סופרמן מלואיס וקלארק), טוב, אר, ממש לא. המ... אין לי מושג. דניאל רדקליף בעוד איזה עשר שנים... בתנאי שהוא ילמד לשחק כמו שצריך
. אנתימה-כריסטינה ריצ´י או הולי מרי קומבס (פייפר ממכושפות). מדאם טרייסי-מישהי בת בערך חמישים שנראית חביבה.... אר... לא מצליחה לחשוב על אף אחד כרגע. מטאטארון- הקלף firey מקארדקפטור סאקורה. אני מצרפת תמונה. בתקווה שאני אזכור. הוא פשוט כל כך מתאים. פה הוא לא בצבע אבל בסדרה הוא בצבע זהב יפה כזה... מלחמה-אנג´לינה ג´ולי (טומב ריידר) בשיער צבוע. זיהום-היידן כריסטנסן (אניקאן מ"מתקפת המשובטים"). רעב-אינלירעיון. מוות-אפקטים במחשב, שיהיה בדיוק כמו מוות של עולם הדיסק. אדם-אינלימושג. פפר-כנ"ל וונסלידייל-ג´ונתן ליפינקי (הילד הזה מסטיוארט ליטל) עם שיער יותר ארוך. בריאן-זה שמשחק את ראסטי ב"הילד" ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לו, בתקווה שהוא עדיין נראה אותו דבר. אגב, זו רק אני או שהילד הזה פשוטנועד להיות בסטיאן אם יצלמו שוב את הסיפור שאינו נגמר? ר. פ. טיילר- טיילור מבנות גילמור. שוטצי(
)-כל פודל שהוא עם אוזניים צבועות לורוד. האסטור וליגור-קולין וריאן מ"של מי השורה". קולין (הקרח) ליגור, ריאן האסטור. מקווה שאני זוכרת נכון. אם האסטור זה הגבוה אז ריאן באמת האסטור... שדוול-(רציתי לשים אותו יותר למעלה ושכחתי ממנו
) ללא ספק: אנטוני הופקינס (חניבעל לקטר בשבילכם). הבן אדם פשוט נועד לתפקיד. כמעט כמו ג´וליאן מקמהון להיות קרולי. כפפה ליד. כשאני אזכר בעוד שמויות אתם תהיו הראשונים לדעת.

*קליאו*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

מסכימה ברוב הדברים.. ואני סוגדת לזיכרון השמות שלך..
(של שחקנים, כמובן..
) אניוואי, אישה חביבה בת חמישים בערך?! לוידת,א בל הדבר היחיד שעולה לי בראש.. זו נני מהסרט של 101 כלבים דלמטיים.. הקטע שהיא נובחת משינה כזה חמוד!
ו.. ארר.. בקשר לקרולי - פעם ראיתי שחקן ממש ממש מתאים לשחק אותו.. רק שאחת הסיבות לסגידתי אליך היא.. שאני לא זוכרת את השמות של שחקנים לא ידועים עד כדי כך.. אז.. ^^ ושכחת לצרף את פיירי..

Neomi Dyllen

New member
נראה לי

שמת´יו פרי מ"חברים" הייה יכול להיות רינסווינד לא רע בכלל,וכריסטופר ווקן הייה יכול לשחק את המוות באופן מופלא ומפליא.

למעלה