כבר אמרתי פעם? שהפורום שלנו חי מחמישי לחמישי
L loooove New member 21/12/02 #3 ../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif באמת הפורום נורא יבש צריכים משחק מעניין (חוץ מההקפצה והחידות) יש למשהו רעיון
../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif באמת הפורום נורא יבש צריכים משחק מעניין (חוץ מההקפצה והחידות) יש למשהו רעיון
S Salem New member 21/12/02 #4 החידות משום מה לא זז אני אקפיץ את זה עוד מעט בתיקוה שזה יחיה את זה קצת. אבל המשחק אסוציאציות מיצה את עצמו אני חושב.. צריך משהו חדש וכל משחק אני מוכן לקבל רק תציעו רעיונות או תתחילו משהו בעצמכם אולי סיפור בהמשכים?
החידות משום מה לא זז אני אקפיץ את זה עוד מעט בתיקוה שזה יחיה את זה קצת. אבל המשחק אסוציאציות מיצה את עצמו אני חושב.. צריך משהו חדש וכל משחק אני מוכן לקבל רק תציעו רעיונות או תתחילו משהו בעצמכם אולי סיפור בהמשכים?
L loooove New member 22/12/02 #6 ../images/Emo187.gifסיפור בהמשכים סיפור בהמשכים באמת יהיה נחמד מה זאת אומרת סיפור לפי ה-א ב?
S shnaps girl New member 23/12/02 #8 הסבר זאת אומרת שמתחילים משפט בא´ ומי שאחרי זה מתחיל בב´ וכך הלאה עד שיוצא סיפור חמוד!
S Salem New member 23/12/02 #9 ../images/Emo45.gif נשמע לי נחמד מי איתי? זה יכול להזיז את העניינים קצת
S shnaps girl New member 23/12/02 #10 יש אז בואו נתחיל את המשחק\\\\\! טוב אני מתחילה- אחד האנשים אמר לי:
L loooove New member 25/12/02 #16 ../images/Emo187.gifאחד האנשים אמר לי שהוא לא אוהב את סברינה ואני הכנסתי את היד לתיק שלי והוצאתי.... *שיעול*תורכם*שיעול*
../images/Emo187.gifאחד האנשים אמר לי שהוא לא אוהב את סברינה ואני הכנסתי את היד לתיק שלי והוצאתי.... *שיעול*תורכם*שיעול*
S shnaps girl New member 26/12/02 #19 תפסיקו עכשיו! אם למישהו יש משפט קצת יותר נורמלי בא´ אז בבקשה! זה לפי סדר הא´ ב´ למי שלא הבין